Notícies

Primera Assemblea Usuaris al Centre Montserrat

21 novembre 2018

El passat 21 de novembre vam celebrar al centre de dia Montserrat la 1ª Assemblea d’Usuaris. Es tracta d’una iniciativa sortida de la nova metodologia de treball que fa temps que estem implantant al centre: l’Atenció Centrada en la Persona. L’Assemblea pretén ser un espai de comunicació on fer aportacions constructives i arribar a acords de manera conjunta. D’aquesta manera tots els usuaris que ho desitgin podran participar de forma activa fent propostes, un espai per dialogar i per millorar, amb la finalitat de que el servei que els oferim s’adapti al màxim a les seves necessitats i interessos. Les assemblees es convocaran aproximadament un cop al mes o sempre que hi hagi algun tema a tractar.

En aquesta primera sessió els hi hem presentat el projecte que tot just comença i el tema a tractar ha estat la programació d’activitats de Nadal, hem consensuat el menú dels dies festius i hem programat el dinar de Nadal de germanor per usuaris i treballadors del centre. Ho han rebut amb entusiasme, mostrant-se participatius en un ambient molt distés i engrescador.

Tant l’equip com els usuaris estem molt orgullosos d’aquesta primera trobada i amb molta motivació per les que vindran.

Aquesta experiència ha sigut molt positiva i la volem fer extensible a les famílies, per tan us avancem que el proper dimecres 19 de desembre es portarà a terme la 1ª Assemblea de familiars, us hi esperem!.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat