Notícies

Conveni de Vilanova del Camí amb el Consorci Sociosanitari d’Igualada

24 febrer 2009

Vilanova s’emmiralla en Igualada en la proposta per edificar pisos socials

L’alcalde Joan Vich i el president del Consorci Sociosanitari d’Igualada Jordi Aymamí van signar dilluns al migdia un conveni de col·laboració que permetrà a l’Ajuntament de Vilanova del Camí acollir-se a l’ampli catàleg de serveis que presta el Consorci, i permetrà que aquest organisme s’encarregui de fer un estudi de viabilitat sobre com i quants habitatges protegits es poden fer a la ciutat, tant pisos assistits per a gent gran com habitatges per a joves.

A través de l’acord signat es procedirà en breu a començar a elaborar l’estudi de viabilitat d’aquests serveis. Jordi Aymamí, president del consorci, ha emfatitzat la importància de la voluntat de l’ajuntament vilanoví al apostar per aquest tipus de serveis tan necessaris per la ciutadania i que han tingut tan bona acceptació, i fins i tot ampliació, a la ciutat d’Igualada.

Per la seva banda l’alcalde de Vilanova del Camí, Joan Vich, ha insistit en què caldrà buscar el finançament apropiat i suficient per tirar endavant aquests projectes, uns pisos tant per gent gran com uns altres per a joves que molt probablement s’ubicaran al voltant del carrer Montserrat, uns terrenys que actualment ja estan a disposició municipal.

No han pogut avançar calendari perquè serà a partir de l’estudi de viabilitat quan es podran definir les característiques i el nombre de pisos i començar a treballar amb el projecte en sí.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor