Notícies

El CSSI impulsa el projecte de la cura, un espai d’igualtat

31 març 2023

El Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI) ha desenvolupat el projecte “La cura, un espai d’igualtat” que té com objectiu fer visible que tant homes com dones estan igualment preparats i preparades per fer tasques de cura de persones grans.

Davant la desigualtat existent entorn als treballs de cura, des del CSSI s’ha preparat un vídeo que mostra treballadors i treballadores del Consorci fent tasques de cura, perquè la cura no és una qüestió de gènere.

El vídeo es pot veure al canal de youtube del CSSI www.youtube.com/user/cssigualada/videos i s’ha publicat també al Facebook i Instagram del CSSI.

El vídeo ha estat elaborat per Inés Parellada amb la col·laboració de Sergio Aguilera, Lucía Lorente i Marta Martín, i des del CSSI s’agraeix a tot el personal tècnic, auxiliar i a les persones usuàries la seva col·laboració i implicació en aquest projecte.

Aquest projecte ha comptat amb una subvenció del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, corresponent al programa per al foment de la democratització de les cures.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor