Notícies

El quartet de flautes A Tempo a la Residència Pare Vilaseca

20 novembre 2017

El passat dissabte 18 de novembre la nova formació de flautes travesseres A Tempo van actuar a la Residència Pare Vilaseca d’Igualada.

A Tempo és un quartet de flautes format pels igualadins Xavier Cañamares, Glòria Mestre, Ita oliva i Carla Sabaté, sorgit ara fa un any i presentat públicament el 30 de setembre de 2017 a la Capella de la Mare de Déu de Montserrat. Posteriorment ha actuat també per al 4t Stage de la Banda Simfònica de l’Anoia.

El concert que van oferir a la residència, dins el marc de la festa de la música de Santa Cecília, es presentà com a un petit tast de música clàssica i, alhora, tradicional, destacant sobretot la peça “A Igualada en el centenari del Sant Crist” que ha estat adaptat expressament per a les quatre flautes d’A Tempo per part de qui en el seu moment en féu la composició original, Daniel Mestre i Dalmau.

Així mateix, dins del repertori ofert, es va poder gaudir amb peces com Greensleves (tradicional anglesa del s. XVI), Miniaturen, de Camilo Wanausek, Notturno, de Carl Ditters von Dittersdorf, Ragtimes, Rossinyol, Ton pare no té nas, la Pastoreta, etc., melodies que més d’un resident va animar-se a cantar.

El quartet A Tempo, ovacionat pel públic assistent que omplia la sala d’actes de la residència, demostrà una gran qualitat musical. Com a formació musical de flautes travesseres, ha estat la pionera en aquestes característiques a Igualada.

Podeu veure fotos del concert en aquest àlbum de Flickr.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor