Notícies

Finalitza la primera fase de les obres del Centre de Dia Montserrat amb l’obertura de la placeta

29 abril 2015

Placeta Centre de Dia MontserratAquest dimarts, 27 d’abril de 2015, ha finalitzat la primera fase de les obres del Centre de Dia Montserrat amb la recepció de la placeta pública situada davant d’aquest equipament promogut pel Consorci Sociosanitari d’Igualada i situat al carrer Nicolau Tous, 34, d’Igualada. Amb l’obertura d’aquesta petita plaça el barri de Montserrat guanya un espai públic davant del que serà la futura entrada del centre de dia. La placeta està presidida per un gran pi que s’ha conservat i que formava part dels jardins de l’antiga Llar d’infants La Ginesta. Per completar aquesta actuació s’han soterrat diverses línies aèries d’electricitat i s’han eliminat els corresponents pals de formigó i de fusta, fet que millora la visibilitat i l’accessibilitat de l’entorn. En les properes setmanes està previst actuar en la millora de les voreres i dels passos zebra adjacents a l’edifici.

La segona fase de les obres, a càrrec de l’empresa constructora Bigas Grup, està previst que finalitzi d’aquí cinc mesos. El nou centre de dia Montserrat ha d’entrar en funcionament durant el darrer trimestre de 2015 una vegada s’hagi equipat i s’hagin completat tots els tràmits administratius. El centre comptarà amb 730 m2 construïts i més de 2.000 m2 de jardins.

El centre disposarà de 49 places i permetrà traslladar-hi l’activitat que el CSSI està realitzant en el centre de dia Arian. Oferirà servei personalitzat d’acolliment i suport diürn, concertat amb la Generalitat de Catalunya, amb horaris flexibles i servei de transport.

Les inscripcions estan obertes fins esgotar les 49 places disponibles. Les persones interessades poden trucar al 93 804 1616.

 

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor