Notícies

Igualada estudia fer més pisos de serveis per a la gent gran

5 gener 2006

L’allau de sol·licituds fa que el Consorci Sociosanitari d’Igualada estudiï fer nous pisos

La resposta a la imminent construcció de 66 pisos amb serveis per a la gent gran a  Igualada ha estat més que contundent. Si divendres passat es publicava el primer anunci de l’obertura de les preinscripcions, ahir, ja se n’havien rebut un total de 70. Aquesta allau de sol·licituds ha  fet que el Consorci Sociosanitari d’Igualada, l’ens públic que impulsa aquest equipament, ja estudiï fer-ne més.

Així ho va anunciar, ahir, l’alcalde d’Igualada, Jordi Aymamí, en la compareixença de  premsa. Aymamí entén que aquesta resposta massiva indica la necessitat social d’aquest tipus d’habitatges i «ens esperona a iniciar les obres el més ràpidament possible i a enllestir l’equipament per posar-lo en marxa». Mentrestant,el Consorci Sociosanitari d’Igualada ja estudia fer una nova promoció d’aquest tipus d’habitatges: «hem de cobrir aquesta demanda ja que, a mesura que passin els anys, serà encara major», assegurava Aymamí.

A hores d’ara, estan a punt d’adjudicar-se les obres d’aquests 66 habitatges assistits. Un total de 12 empreses han presentat ja les seves ofertes per construir-lo en una part de l’illa que ara ocupa l’hospital d’Igualada, al carrer de Santa Joaquima de Vedruna. El projecte preveu la construcció d’un edifici amb 66 pisos de serveis de 45 metres quadrats cadascun.  Aquests habitatges han de permetre a la gent gran gaudir de l’autonomia de poder viure a casa seva el màxim de temps gràcies a la possibilitat d’accedir als serveis que necessitin. Els inquilins d’aquests pisos comptaran amb la tutela de diversos professionals sociosanitaris així com de serveis de menjador o perruqueria i d’espais com una biblioteca i terrasses.

Publicat a Regió7

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor