Notícies

Inauguració del Restaurant Muscat al residencial ViuB1

22 setembre 2014

Amb l’obertura del Restaurant Muscat la ciutat d’Igualada compta amb una nova proposta gastronòmica. Aquest nou restaurant es troba situat al carrer Joaquima Vedruna, 23 d’Igualada, als baixos del Residencial ViuB1, edifici de pisos de lloguer gestionat pel Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI), ens vinculat a l’Ajuntament d’Igualada. Es tracta d’un restaurant obert al públic amb una proposta gastronòmica professional basada en l’adquisició de productes de primera qualitat, cuina de marcat caràcter mediterrani amb tocs d’autor, elaboració amb estil propi, pastisseria de noves tendències i un servei impecable. El restaurant porta el nom de Muscat, una varietat de ceps també coneguda com a moscatell.

El restaurant-cafeteria està gestionat per Pedro Sánchez Herrera i Carme Corredera, anteriorment gerent i cuinera del Restaurant La Bassa de Capellades, i David Polo, gerent de la Cafeteria Pasteur. L’equip gestor compta amb una amplia experiència en el món de la restauració i l’hosteleria, havent treballat al Catering Prats Fatjó, al Catering Semon, al Restaurant Paradis Can Amat, al Restaurant La Teuleria de Sant Joan de les Abadesses, al Restaurant Cal Matías, al Tropical Beach Club de Gavà i al Grup Diesa Restauració.
El local estarà obert de dilluns a dissabte, oferint esmorzars, dinars amb menú diari, berenars i servei de cafeteria. També obrirà els vespres i els festius si hi ha reserva prèvia. Els clients disposen d’aparcament gratuït a la nova zona blanca de Cal Carner i als aparcaments del Mercat de la Masuca.

El dilluns 22 de setembre de 2014 s’hi ha celebrat l’acte d’inauguració, amb la presència de Marc Castells, President del CSSI i Alcalde d’Igualada. Li desitgem molta sort a aquesta nova iniciativa empresarial de la ciutat.

Telèfon per a reserves: 938037931

DSC08623 Barra del restaurant Muscat

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor