Notícies

La Grossa visita la Residència Pare Vilaseca

30 octubre 2015

2015_10_30 - Grossa
El matí del passat divendres 30 d’octubre la Grossa de Cap d’Any va visitar la Residència Pare Vilaseca d’Igualada, centre gestionat pel Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI). La Grossa va acompanyar els avis i àvies residents durant la celebració de la tradicional castanyada, que portava el lema “Aquest any, la castanyada la farem Grossa”.

La Grossa va ser rebuda pel president del CSSI i alcalde d’Igualada, Marc Castells, que va dirigir unes paraules d’agraïment per la labor social que realitza, ja que destina tots els seus beneficis a qui més ho necessita. Els beneficis de la Grossa es dediquen a la gent gran, amb l’equipament de noves residències, a persones amb discapacitat, incrementant serveis de club social i places de centres ocupacionals, i a la infància en risc, amb programes específics de suport a les famílies i beques per activitats d’estiu i educació en el lleure.

La Grossa va ballar amb la castanyera de la residència i va saludar tots els residents, mentre aquests degustaven les castanyes. El capgròs de la Grossa, que ja ha esdevingut un personatge molt conegut a Catalunya, està fet a imatge de Roser Arenas, que va ser jutgessa de pau a Alella i que sempre va estar molt implicada en la vida associativa del municipi.

El CSSI aquest any per primera vegada ha adquirit íntegrament 10 números de la Grossa de Cap d’Any i ha preparat participacions de 5€ que juguen 0,5€ en cada un d’aquests 10 números, i que estan disponibles als centres del CSSI d’Igualada (Pare Vilaseca, Centre de dia Arian, Hospital de dia Sant Jordi, ViuB1 i ViuB2) i de Piera (Centre de dia Mar i Cel).

Vegeu fotos de la Grossa i la Castanyera a l’àlbum de Flickr.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor