Notícies

L’Obra Social “la Caixa” destina 12.250€ per adquirir llits i mobiliari de jardí de la Residència Pare Vilaseca

18 gener 2017

L’Obra Social “la Caixa” ha destinat recentment 12.250€ a la Residència Pare Vilaseca, centre gestionat pel Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI). La col·laboració ha permès adquirir 10 llits articulats i un conjunt de mobiliari de jardí.

Aquest dimecres, 18 de gener, s’ha realitzat l’acte d’entrega amb la presència del Director de l’Àrea Anoia-Baix Llobregat Nord de CaixaBank, Manel Trias, el Director de l’Oficina 0001 de CaixaBank, Jaume Palací, l’Alcalde d’Igualada i President del CSSI, Marc Castells, i el Gerent del CSSI, Jordi Ferrer.

Els llits articulats adquirits disposen de plataforma elevadora, matalàs i baranes, i permeten substituir 10 llits d’ús domèstic que encara utilitzaven alguns residents més autònoms. Les necessitats dels residents actuals requereixen d’aquests nous llits per ser més còmodes, permetre mobilitzacions i treballs en diferents nivells. També permeten l’ús de baranes a les nits per residents amb risc de caigudes.

El nou mobiliari de jardí inclou 5 taules extensibles i 30 cadires de teca. Per les persones grans i amb deteriorament cognitiu es molt gratificant poder gaudir d’estones a l’aire lliure, i la Residència Pare Vilaseca ha incrementat les activitats que es realitzen a la zona enjardinada del centre, incloent tallers de música, horticultura, tallers de lectura i sessions de tallers de memòria i psicomotricitat. El nou mobiliari de jardí permet realitzar en part la reposició material desgastat i en part poder incrementar el mobiliari exterior disponible.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor