Servei d’àpats a domicili

És un servei personalitzat d’entrega a domicili d’àpats pensats per facilitar una alimentació equilibrada amb una àmplia varietat de receptes de màxima qualitat.

Entrega d'àpats a domicili Els menús de dinar o sopar inclouen primer plat, segon plat, postres i pa. Són supervisats per una nutricionista i adaptats a cada estació de l’any utilitzant els ingredient propis de la temporada. També s’ofereixen dietes especials sense increment de preu incloent la basal, triturada, hiposòdica, hipocalòrica, astringent, vegetariana o d’intolerància celíaca o al•lèrgica. Els dinars tenen un preu de 6,60 euros i els sopars de 5,83 euros, sempre amb transport gratuït a Igualada i comarca de l’Anoia.

Els àpats s’entreguen a domicili en plats termosegellats hermèticament que es poden conservar fins a 12 dies a la nevera. El repartiment es fa dos dies per setmana, en una franja horària pactada, assegurant sempre la cadena de fred dels aliments.

El servei està obert a qualsevol persona que ho desitgi, realitzant les comandes al telèfon 93 804 5515 i demanant per l’extensió 314, o al correu cssi@cssi.cat

Els menús són preparats per Cuinats Torres, empresa familiar que va iniciar la seva activitat l’any 1973 amb l’elaboració de plats cuinats i pollastres a l’ast, tot oferint una cuina casolana feta amb productes seleccionats acuradament. La preparació dels plats compta amb una estricta selecció de proveïdors i un rigorós control de qualitat de les matèries primeres. L’empresa ofereix una gran capacitat de resposta i està oberta a propostes i suggeriments.

Exemples d'àpats a domicili

L’objectiu dels àpats a domicili és garantir una alimentació adequada i equilibrada a les necessitats de cada usuari, per tal de:

  • Potenciar l’autonomia personal i la integració en el seu entorn.
  • Prevenir situacions de risc, de deteriorament o disminució de la qualitat de vida de les persones.
  • Garantir una alimentació equilibrada i sana, adient a les necessitats i estat de salut de la persona beneficiaria.

És un dels serveis que es poden incloure en el Servei d’Ajuda a Domicili que presta el Consorci Sociosanitari d’Igualada.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor