Notícies

Tallers de reflexologia podal de Kuhne als pisos ViuB

19 juny 2017

El passat dijous dia 15 es va realitzar una xerrada i taller amb el títol “Reflexologia Podal, Benestar i Salut Mitjançant el Massatge als Peus”, al gimnàs del Residencial ViuB1. El taller va anar a càrrec de Mireia Boladeras, de Kuhne Quiromassatge i Benestar, empresa igualadina situada al carrer Sant Magí, 22.

La reflexologia podal és una tècnica oriental xinesa, de més de 4.000 anys d’antiguitat, que equilibra el metabolisme mitjançant el massatge als punts reflexes dels peus. L’objectiu principal és l’estimulació del diferents sistemes del cos: renal, digestiu, limfàtic, nerviós i endocrí. El criteri naturopàtic busca l’alliberament de la toxèmia i l’equilibri nerviós i hormonal. Tractar punts reflexes és molt útil també, quan la zona a tractar és inaccessible o està massa sensibilitzada.

En avançar el massatge pels diferents sistemes es poden detectar nòduls o crepitacions, que son petits vitralls acumulats que cal drenar per a la seva excreció.

L’objectiu del taller va ser tenir un primer contacte per a conèixer i comprendre la ubicació de les principals zones reflexes del peu. La trentena d’assistents al taller, van poder practicar la postura correcte de les seves mans durant la teràpia, la localització dels principals punts reflexes i alguns dels moviments per a l’aplicació del massatge. Així es van anar aplicant i provant les explicacions inicials que s’havien donat. Tots plegats van passar una tarda amena i enriquidora, coneixent la teoria i la pràctica d’una teràpia gratificant, tant per qui la rep com per qui la realitza.

Està previst fer una segona xerrada i taller de reflexologia podal a l’edifici ViuB2, a l’Avinguda Gaudí 32 d’Igualada, el dimarts dia 27 de juny a les 5 de la tarda. Són tallers gratuïts i oberts a tothom, amb inscripció prèvia a recepció trucant al telèfon del ViuB2: 93 804 7416. Qui vulgui provar el massatge durant el taller haurà de portar una tovalloleta. S’obsequiarà els assistents amb una sessió de reflexologia gratuïta o qualsevol altre servei a Kuhne Quiromassatge & Benestar.

Podeu veure fotos del taller al ViuB1 en aquest àlbum de Flickr.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor