Missió, visió i valors

Missió

Assegurar la qualitat de vida de la gent gran i les persones en situació de dependència d’Igualada i l’Anoia, prestant serveis integrals d’atenció social i sociosanitària en els àmbits  d’acolliment residencial, centres de dia, hospitals de dia, ajuda domiciliària i habitatges amb serveis.

 

Visió

Volem ser el referent comarcal en la prestació de serveis assistencials de màxima qualitat dirigits a millorar el benestar de les persones grans i amb diferents nivells de dependència, comptant amb el reconeixement de les persones usuàries, famílies, professionals i institucions.

 3

Valors

Voluntat de servei a les persones grans i amb dependència, tracte humà, transparència en les actuacions, objectivitat en les decisions, eficiència en la gestió i prestació de serveis, equilibri econòmic, respecte pel medi ambient, reconeixement de les persones que treballen a l’entitat fomentant l’orgull de pertinença i la igualtat d’oportunitats per a professionals, persones usuàries i empreses proveïdores. Aquests valors són compartits per l’equip de professionals que treballa al CSSI.

 

Podeu consultar el Codi Ètic del CSSI clicant aquí.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor