Vols treballar amb nosaltres?

El Consorci Sociosanitari d’Igualada té com a missió principal assegurar la qualitat de vida de les persones grans prestant serveis integrals d’atenció social i assistencial. Des de l’inici ens hem esforçat en disposar d’equipaments que no tindrien valor si no fos pel nostre equip de professionals, que cada dia s’esforça en fer un bon treball amb voluntat de servei. La implicació de tot el nostre personal facilita l’atenció a les persones amb dependència amb un tracte humà i individualitzat.

El nostre equip de professionals està format per persones amb formació i titulacions d’Auxiliar de Geriatria, Auxiliar d’Infermeria, Diplomatura en Infermeria, Llicenciatura en Medicina, Llicenciatura en Psicologia, Educació Social, Teràpia Ocupacional, Fisioteràpia, Integració Social, Treball Social, Auxiliar d’ajuda a Domicili, Administració, Conductors/es, Telefonistes-Recepcionistes, Conserges, Netejadors/es, Cuiners/es i Ajudants/tes de cuina.

Si et sens identificat/da amb la nostra missió i vols ser membre del nostre equip, pots enviar el teu currículum al nostre Departament de Recursos Humans mitjançant el formulari situat al peu d’aquesta pàgina. Les dades que facis arribar al CSSI s’utilitzaran exclusivament pels processos de selecció que duguem a terme i seran tractades amb absoluta confidencialitat.

Addicionalment, quan disposem de convocatòries públiques de llocs de treball o processos de selecció, ho publiquem en aquesta pàgina. Actualment tenim els següents processos i convocatòries oberts:

*Noms i Cognoms

*Email

Telèfon

Carta de presentació

Arxiu (Mida màx. 5Mb)

En virtut del Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), de Protecció de Dades Personals, el CONSORCI SOCIOSANITARI D´IGUALADA l'informa que les seves dades personals s'incorporaran al nostre registre de currículums, amb la finalitat de disposar del seu CV per dur a terme processos de selecció de personal. Mentre no cancel•li expressament les seves dades personals, entenem que continua interessat a formar part del mateix per a processos de selecció futurs, fins que ho considerem oportú, i sigui adequat a la finalitat indicada. Vostè té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional detallada sobre Protecció de Dades que podeu consultar a la següent pàgina: www.cssi.cat/avis-legal, o mitjançant correu electrònic a cssi@cssi.cat juntament amb prova vàlida en dret, com fotocòpia del DNI i indicant en l'assumpte "PROTECCIÓ DE DADES".

CONSORCI SOCIOSANITARI D’IGUALADA
Avda. Gaudí, 26 08700 Igualada
Telf: 938045515
Departament de RRHH.


CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor