Voluntariat

Part de l'equip de persones voluntàries del CSSI

Persones voluntàries del CSSI

El projecte de voluntariat del Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI) es va iniciar l’any 1998 a la Residència Pare Vilaseca i està totalment consolidat amb un alt grau de satisfacció. Actualment comptem amb un grup estable de més d’una trentena de persones que desenvolupen i donen suport setmanalment a les activitats de la Residència Pare Vilaseca i de la resta de centres del CSSI.

Els objectius generals  són:

  • Potenciar l’ocupació positiva del temps lliure
  • Vetllar pel benestar emocional de les persones ateses
  • Fomentar la seva integració social

El projecte  treballa a dues bandes:

1-Suport en el projecte d’animació socio-cultural del centre, que engloba l’acompanyament a les persones ateses amb dificultats de mobilitat en activitats fora del centre.
2- Suport en el projecte d’acompanyament: portar a passejar i donar conversa a persones ateses que compten amb poc suport familiar i/o problemes de sol.litud.

La coordinació del projecte la realitzen l’educadora social i la treballadora social de cada centre.

Si voleu rebre informació sobre les activitats de voluntariat, o voleu ser persones voluntàries, ompliu el formulari següent:

*Nom

*Email

Assumpte

Missatge

De conformitat amb la llei de protecció de dades, la informació que ens facilitis serà utilitzada per contactar amb tu en referència, únicament, a les activitats que el Consorci Sociosanitari d'Igualada realitza i com a resposta a les teves consultes puntuals.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor