Missió, visió i valors

Missió

Assegurar la qualitat de vida de la gent gran i les persones en situació de dependència d’Igualada i l’Anoia, prestant serveis integrals d’atenció social i sociosanitària en els àmbits  d’acolliment residencial, centres de dia, hospitals de dia, ajuda domiciliària i habitatges amb serveis.

 

Visió

Volem ser el referent comarcal en la prestació de serveis assistencials de màxima qualitat dirigits a millorar el benestar de les persones grans i amb diferents nivells de dependència, comptant amb el reconeixement de les persones usuàries, famílies, professionals i institucions.

 3

Valors

Voluntat de servei a les persones grans i amb dependència, tracte humà, transparència en les actuacions, objectivitat en les decisions, eficiència en la gestió i prestació de serveis, equilibri econòmic, respecte pel medi ambient, reconeixement de les persones que treballen a l’entitat fomentant l’orgull de pertinença i la igualtat d’oportunitats per a professionals, persones usuàries i empreses proveïdores. Aquests valors són compartits per l’equip de professionals que treballa al CSSI.

 

Podeu consultar el Codi Ètic del CSSI clicant aquí.
Podeu accedir als podcasts del programa de ràdio “Parlem de Cuidar?” del grup d’ètica del CSSI clicant aquí.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor