Qui som?

El Consorci Sociosanitari d’Igualada és un organisme constituït per l’Ajuntament d’Igualada i el Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC). Ofereix una atenció integral, social i sanitària, a la gent gran i a persones amb dependència per millorar la seva qualitat de vida i potenciar la seva autonomia. Ofereix serveis a les persones d’Igualada, la comarca de l’Anoia i la seva àrea d’influència.

L’objectiu és garantir el continuum assistencial, és a dir, atendre les persones que es van fent grans i van perdent autonomia. Es tracta, doncs, d’assistir-les des del mínim nivell de dependència fins al màxim.

El Consorci va iniciar la seva activitat l’any 2004 i ha creat una àmplia xarxa pública d’equipaments que donen resposta a les diferents necessitats i nivells de dependència. Així, ha impulsat des d’habitatges amb serveis per a gent gran fins a residències per a persones dependents. Per a d’altres necessitats disposa de recursos com l’assistència a domicili i els centres de dia. A més, per a persones amb demències, compta amb l’Hospital de Dia Sant Jordi. També gestiona el centre de simulació 4D Health, que té per objectiu augmentar la seguretat dels pacients i reduir els errors en salut.

Vegeu també:  Missió, visió i valors del CSSI  –  Història del CSSI  –  Organigrama  –  CSSI i el Medi Ambient

A continuació, vídeo de presentació del CSSI:

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor