Vols treballar amb nosaltres?

El Consorci Sociosanitari d’Igualada té com a missió principal assegurar la qualitat de vida de les persones grans prestant serveis integrals d’atenció social i assistencial. Des de l’inici ens hem esforçat en disposar d’equipaments que no tindrien valor si no fos pels nostres professionals, els quals cada dia s’esforcen en fer un bon treball amb voluntat de servei. La implicació de tot el nostre personal facilita l’atenció a les persones amb dependència amb un tracte humà i individualitzat.

El nostre equip de professionals esta format entre altres per Auxiliars de Geriatria, Auxiliars d’Infermeria, Diplomats en Infermeria, Llicenciats en Medicina, Llicenciats en Psicologia, Educadors Socials, Terapeutes Ocupacionals, Fisioterapeutes, Integradors Socials, Treballadors Socials, Auxiliars d’ajuda a Domicili, Administratius, Conductors, Telefonistes-Recepcionistes, Porters-Recepcionistes, Netejadors, Cuiners i Ajudants de cuina.

Si et sens identificat amb la nostra missió i vols ser un dels professionals del nostre equip, pots enviar el teu currículum al nostre Departament de Recursos Humans mitjançant el formulari situat al peu d’aquesta pàgina. Les dades que facis arribar al CSSI s’utilitzaran exclusivament pels processos de selecció que duguem a terme i seran tractades amb absoluta confidencialitat.

Addicionalment, quan disposem de convocatòries públiques de llocs de treball o processos de selecció, ho publiquem en aquesta pàgina. Actualment tenim els següents processos i convocatòries oberts:

Envia’ns el teu currículum:

*Noms i Cognoms

*Email

Telèfon

Carta de presentació

Arxiu (Mida màx. 5Mb)

De conformitat amb la llei de protecció de dades, la informació que ens facilitis serà utilitzada per contactar amb tu en referència, únicament, a les activitats que el Consorci Sociosanitari d'Igualada realitza i com a resposta a les teves consultes puntuals.


CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat