Servei d’Estimulació Cognitiva (EC) a Domicili

L’Hospital de dia Sant Jordi d’Igualada ofereix el servei d’Estimulació Cognitiva a Domicili que va adreçat a usuaris amb deteriorament cognitiu lleu (DCL), amb un nivell intel·lectual mitjà o alt, i amb domini de les noves tecnologies. El deteriorament cognitiu lleu pot haver estat causat per un accident traumàtic, un accident vascular, o per causa neurodegenerativa.

Aquest tractament es realitza usant la plataforma Guttmann NeuroPersonalTrainer® (GNPT), en col·laboració amb l’Institut Guttmann, que permet oferir tractaments a distància personalitzats a pacients amb afectacions neurològiques. Ofereix una nova generació d’exercicis cognitius personalitzats. Permet a l’usuari connectar-se des del seu domicili per realitzar el pla diari d’estimulació i amb la periodicitat que prèviament ha programat la neuropsicòloga de l’Hospital de dia Sant Jordi. Des del centre es facilita el contacte amb l’usuari per resoldre dubtes i incidències, a més de fer un seguiment i avaluació mensual.

L’objectiu del servei és rehabilitar i/o compensar funcions cognitives, potenciar l’autonomia i adaptar l’estimulació a les característiques dels nous usuaris.

Tríptic informatiu: Què és Guttmann NeuroPersonalTrainer® (GNPT) ?

GNPT_careprovider

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor