Notícies

Acaben les representacions del conte “El tresor més gran del món” a les escoles de l’Anoia

26 abril 2018

L’obra de teatre que l’Associació de Familiars d’Alzheimer i altres Demències de l’Anoia (AFADA) ha portat a les escoles de l’Anoia està finalitzant el cicle de representacions. Les últimes s’han realitzat el 19 d’abril a l’Escola Maria Borés de la Pobla de Claramunt amb els cicles infantil i primària i el 26 d’Abril a l’Escola Joan Maragall de Vilanova del Camí, i es faran el proper 17 de maig a l’Escola Mowgli d’Igualada, i el 4 de juny a l’Escola Garcia Lorca de Montbui . Amb això hauran gaudit de l’obra més de 750 nens i nenes de la comarca.

Per a totes les escoles que l’any que bé vulguin sol•licitar la representació de l’obra es demana es posin en contacte directament a l’Hospital de dia Sant Jordi, centre gestionat pel Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI) i que colabora amb l’AFADA.

El conte, preparat per l’AFADA i l’Hospital de Dia Sant Jordi d’Igualada, és l’element central d’un projecte que té com objectiu la sensibilització dels escolars de primària en relació als seus tractes amb les persones grans, i específicament amb les persones amb demència o deteriorament cognitiu. En el conte, els tres personatges principals, la princesa, el cavaller i el drac, han envellit i ja no tenen les facultats que tenien de joves, però amb les capacitats que encara conserven són capaços de viure una fantàstica aventura.

A més, l’AFADA, amb l’objectiu de mantenir viva l’essència d’aquesta història acaba de presentar i publicar el conte en format de llibre amb la col•laboració del CSSI i la Diputació de Barcelona, que facilitarà de forma gratuïta a les escoles per a que els nens puguin llegir i compartir una bona estona de lectura. No obstant, per a totes aquelles persones que el vulguin es podrà comprar, ho podran fer directament a l’Hospital de dia Sant Jordi, C/ Joaquima de Vedruna 14. Igualada. Tel: 938068188.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor