Agenda d’activitats

Properes Activitats

No hi ha cap activitat programada

Activitats Anteriors

 • 30/01/2020 - 2ªAssemblea de Famílies del Centre de dia Montserrat
  Centres: Centre de dia Montserrat

  Dimecres 30 de Gener al Centre de dia Montserrat tindrà lloc la 2º Assemblea de Famílies, per aquesta ocasió tenim pensat parlar, com a eix central, de les ACTICITATS que es fan al centre i com a fil conductor el Model de treball en el que estem treballant, el de l’Atenció Centrada en la Persona. Us volem parlar tant de les activitats més lúdiques com de les sortides, així com de les de psicoestimulació i amb les que treballem la part física de la persona, la psicomotricitat. Per nosaltres és important tenir en compte les necessitats individuals de les persones usuàries i els seu desitjos. La vostres suggeriments ens interessen L’Assemblea es portarà a terme a les 19:00 h en el mateix centre de dia. Us hi esperem!!!

 • 04/12/2019 - Assemblea d’usuaris al Centre de Dia Montserrat
  Centres: Centre de dia Montserrat

  El dimecres dia 4 de Desembre al centre de dia Montserrat tindrà lloc la 3era. Assemblea d’Usuaris. Els temes a tractar seran: valorar la proposta d’activitats de l’estiu, dels menús destinats al dies festius (26/12, 31/12, 06/01/20), també del menú del Dinar de Nadal de germanor (usuaris i professionals), per aquestes propostes comptarem amb l’assistència de la cuinera del centre, sra. Manoli Roblas. També tenim previst parlar del Tallers de Manualitats per decorar el centre, i d’altres tallers nadalenc com la confecció de la postal de Nadal. Parlarem de les Activitats especials per les Festes de Nadal i de la confecció del calendari solidari. Aprofitarem per parlar també i fer proposta de sortides pel 2020. En tots aquest temes els nostres usuaris podran expressar les seves preferències, gustos i suggerències. L’horari de l’Assemblea serà de a les 3 de la tarda.

 • 01/10/2019 - DIA INTERNACIONAL DE LA GENT GRAN.

  Dimarts dia 1 d’octubre es celebra el Dia Internacional de la Gent Gran. Aquest dia va ser fixat per l’Assemblea General de les Nacions Unides l’any 1990. L’objectiu principal d’aquest dia és que la comunitat internacional reflexioni sobre els reptes socials i polítics que suposa l’envelliment de les persones ( cada vegada les persones vivim més anys) i vetllar per una vellesa digne i segura. Des de el CD Montserrat ens adherim a aquesta jornada fen nostres aquest objectius. Nosaltres cel·lebrarem aquest dia amb un seguit d’activitats al centre per em ponderar els nostres usuaris i implicar també a les famílies.. Amb el fil conductor “Recordem el passat, celebrem el present” gaudirem d’una jornada dedicada diferents activitats que tinguin relació amb el passat dels nostres usuaris i que els hi aportin records significatius i agradables a l’hora. ACTIVITATS MATI. Taller de herbes aromàtiques Taller de massatge sensorial “diga’s-li amb les mans” taller de maquillatge Durant tot el mati un grup d’usuaris col·laborant amb la cuinera a fer el dinar TARDA Taller de herbes aromàtiques Taller d’ objectes antics Durant la setmana tindrem una exposició d’objectes quotidians antics.

 • 20/09/2019 - Acomiadament de l’estiu al Centre de Dia Montserrat

  El divendres dia 20 de setembre al CD Montserrat acomiadarem l’estiu amb una fideuà al jardí del centre, serà un dinar de germanor entre els usuaris del centre i tots els treballadors que hi vulguin participar, així donarem per acabades oficialment les activitats d’estiu.

 • 08/05/2019 - Assemblea d’usuaris al Centre de Dia Montserrat
  Centres: Centre de dia Montserrat

  El dimecres dia 8 de Maig al centre de dia Montserrat tindrà lloc la 3era. Assemblea d’Usuaris. En aquesta ocasió els temes a tractar seran els nous menús de temporada d’estiu amb l’assistència de la cuinera del centre, sra. Manoli Roblas i la dietista del Consorci sra. Montserrat Ibañez. En aquest tema els nostres usuaris podran expressar les seves preferències, gustos i suggerencies que tinguin a be fer. També parlarem de les activitats de cara l’estiu per saber que els hi vindrà de gust fer, i dintre de les nostres possibilitats complaure’ls. L’horari de l’Assemblea serà de 2/4 de 4 a 2/4 de 5 aproxi.

 • 11/04/2019 - Calçotada al Centre de Dia Montserrat

  Al CD Montserrat el dijous dia 11 d’abril i per celebrar l’arribada de la primavera i la proximitat de Setmana Santa, celebrarem una calçotada als jardins del centre, hi participaran tots els usuaris que així ho desitgin i tots els professionals den centre. Els usuaris es dividiran en grups i segons les seves preferències, uns col·laborant amb coure els calçots, d’altres en fer la salsa i d’altres en fer els postres. Segur que ens ho passarem molt be!!!!!!!!!

 • 17/01/2019 - Segona assemblea d’usuaris del Centre de dia Montserrat

  El dia 17 de gener a les 10:30 al CD Montserrat tindrà lloc la segona assemblea d’usuaris. Aquest cop els temes a tractar seran la tria per part dels usuaris de la disfressa per Carnestoltes i la presentació de propostes d’activitats extres fins Setmana Santa. Us anirem informant dels acords que es prenguin.

 • 21/12/2018 - Recepció de Nadal 2018 al Residencial ViuB2

  El divendres 21 de desembre a les 12.45 hores al Residencial ViuB2, amb la presència de l’alcalde, Marc Castells.

 • 21/12/2018 - Recepció de Nadal 2018 a la Residència Pare Vilaseca

  El divendres 21 de desembre a les 11.30 hores a la Residència Pare Vilaseca, amb la presència de l’alcalde, Marc Castells.

 • 19/12/2018 - 1ªAssemblea de Familiars del Centre de dia Montserrat

  Des de l’obertura del centre de dia al barri Montserrat l’any 2016, l’equip de professional del centre estem treballant un nou model d’intervenció d’atenció amb els vostres familiars. Es un model innovador, centrat i focalitzat en les necessitats individuals i particulars de cada una de les persones que estem atenent. Tenim moltes ganes d’explicar-vos de què tracta aquest model, per què aquest canvi en la forma de treballar i les millores que està originant. Necessitem la vostra participació per anar avançant en la implantació del nou model. Volem la vostre opinió i per aquest motiu us convoquem a la 1ª Assemblea de familiars. Animeu-vos a venir.!!! Convocatòria de la 1ª ASSEMBLEA de FAMILIARS: es portarà a terme el proper DIMECRES dia 19 de desembre del 2018 a les 19:00 h en el mateix centre de dia.

 • 14/12/2018 - Recepció de Nadal 2018 al Residencial ViuB1

  El divendres 14 de desembre a les 12.15 hores al Residencial ViuB1, amb la presència de l’alcalde, Marc Castells.

 • 21/11/2018 - Primera Assemblea Usuaris al Centre Montserrat

  El passat 21 de novembre vam celebrar al centre de dia Montserrat la 1ª Assemblea d’Usuaris. Es tracta d’una iniciativa sortida de la nova metodologia de treball que fa temps que estem implantant al centre: l’Atenció Centrada en la Persona. L’Assemblea pretén ser un espai de comunicació on fer aportacions constructives i arribar a acords de manera conjunta. D’aquesta manera tots els usuaris que ho desitgin podran participar de forma activa fent propostes, un espai per dialogar i per millorar, amb la finalitat de que el servei que els oferim s’adapti al màxim a les seves necessitats i interessos. Les assemblees es convocaran aproximadament un cop al mes o sempre que hi hagi algun tema a tractar. En aquesta primera sessió els hi hem presentat el projecte que tot just comença i el tema a tractar ha estat la programació d’activitats de Nadal, hem consensuat el menú dels dies festius i hem programat el dinar de Nadal de germanor per usuaris i treballadors del centre. Ho han rebut amb entusiasme, mostrant-se participatius en un ambient molt distés i engrescador. Tant l’equip com els usuaris estem molt orgullosos d’aquesta primera trobada i amb molta motivació per les que vindran. Aquesta experiència ha sigut molt positiva i la volem fer extensible a les famílies, per tan us avancem que el proper dimecres 19 de desembre es portarà a terme la 1ª Assemblea de familiars, us hi esperem!.

 • 06/04/2018 - Dia Mundial de l’Activitat Física al CSSI

  El divendres 6 d’abril de 2018 el CSSI participarà al Dia Mundial de l’Activitat Física amb dues activitats. De 10:00 a 12:00, al Parc Salut del jardí del Centre de Dia Montserrat farem Gimnàstica per a Gent Gran, obert a tothom.  De 11:00 a 12:30 a la Sala Teresa Mimó de la Residència Pare Vilaseca farem Activa’t, una Gimkama d’exercicis físics amb persones grans. A partir de les 11 del matí les persones que atenem a la residència i centre de dia podran fer activitats com tirar el cèrcol dins el con, tirar bitlles amb la pilota, seure en rotllana i passar la pilota pel forat, circuit amb cèrcols, i si el temps ho permet, joc de petanca al jardí.

 • 22/02/2018 - Xerrada ‘Cuidadores: un universo de emociones’ a la Residència Pare Vilaseca

  El dijous dia 22 de febrer a les 6 de la tarda tindrà lloc la xerrada ‘Cuidadores: un universo de emociones’ a la nova sala d’actes de la residència Pare Vilaseca, a càrrec de Pablo A. Barredo, autor del blog “Diario de un cuidador” , escriptor del llibre que porta el mateix nom i creador de la fundació “Diario de un cuidador” que es preocupa dels drets i benestar dels cuidadors. Xerrada oberta a tothom. Pablo A. Barredo ha sido un cuidador más. Ahora, es un ex cuidador más que, como muchos profesionales del sector de las demencias, trata de compartir su conocimiento y herramientas con el deseo de ayudar a otras personas cuidadoras. Este es un encuentro para todo tipo de personas: cuidadoras, familiares y/o conocidas de gente afectada… y también para todas aquellas que estén sensibilizadas con la figura de quiénes cuidan y sufran de una demencia. Nos abriremos. Hablaremos nuestro lenguaje que tan bien entendemos y veremos distintas realidades puesto que cada persona enferma y cuidadora son un mundo. Cada uno de nosotros es un Universo.

 • 15/02/2018 - Presentació de GerApp per als familiars

  A la residència i centre de dia Pare Vilaseca hem obert un nou canal de comunicació amb els familiars de les persones que atenem. Es tracta de l’aplicació GerApp que els familiars podreu descarregar al vostre mòbil o tauleta. Us convidem a una sessió de presentació d’aquesta eina, que farem a la nova sala d’actes de la residència el proper dijous 15 de febrer a les 6 de la tarda. Us hi esperem!! Més endavant tenim previst extendre aquesta aplicació als altres centres del CSSI.

 • 07/01/2018 - Activitats de Nadal 2017 al ViuB2

  Fins el 20 de desembre, guarniment de Nadal dels vestíbuls. Fins el 7 de gener, Exposició “Els oficis perduts”. Dimecres 20, aperitiu de Nadal. Dijous 28, a les 18:00, Concert de Nadal de la Coral Terra Nostra. Divendres 29, a les 18:30, cinema amb crispetes. Dimarts 2 de gener, Gran Bingo de Nadal. Dijous 4, a les 18:30, cinema amb crispetes. Divendres 5, a les 15:30, Visita dels Patges Reials. Dissabte 6, a les 18:00, Concert de Nadal de la Coral Flor de Boix.

 • 05/01/2018 - Grups Coreogràfics i Regals de Reis al Centre Mar i Cel

  Dia 5 de gener al Centre de dia Mar i Cel. Exhibició dels grups Coreogràfics de la Piscina de Piera dirigits per Anna Molla, i entrega de Regals de Reis.

 • 05/01/2018 - Activitats de Nadal 2017 al Centre de Dia Montserrat

  Dimarts 12 de desembre, Exhibició de Tai-txi. Dijous 14, taller de galetes de nadal. Divendres 15, decorem les galetes de nadal. Dilluns 18, de 15:30 a 17:00 ens pintem les ungles per les festes. Dimarts 19, a les 11 del matí, concert de nadales dels nens de l’escola Gabriel Castellà. A les 16:00, ballada de sevillanes a càrrec del grup de Dolores López. Dimecres 20, a les 11:30 del matí, ens visiten els patges del Badia Margarit. A les 15:30 Cantada de Nadales amb el grup d’usuaris de la Residència Pare Vilaseca. Dijous 21, a les 15:30, servei religiós de nadal. Divendres 22 al matí, fem el caga-tió, i a les 16:00 Gran Bingo de Nadal, i a les 15:15 l’Hospital de dia Sant Jordi ens convida al seu Ball de Nadal. Dissabte 23, a les 11 concert de violins a la residència, i a les 17 visita del Patge Ali Huk a la residència. Dilluns 25, centre tancat per Nadal. Dijous 28 al matí, celebrem els Sants Innocents. Divendres 29, a la tarda el Bingo de Cap d’Any. Diumenge 31, dinar de gala amb 12 campanades a la residència. Dilluns 1 de gener, el centre estarà tancat. Divendres dia 5 de gener a les 16:00 arriben els Patges dels Reis d’Orient.

 • 05/01/2018 - Activitats de Nadal 2017 a la Residència Pare Vilaseca

  Dimecres 13 de desembre, Exhibició de Tai-txi. Dilluns 18, a les 11 ens visiten els nois i noies dels Maristes. Dimarts 19, a les 11:00 cantada de nadales i a les 18:00 Dansa Aula Cultura. Dimecres 20, a les 12 l’aperitiu de Nadal. Dijous 21, a les 11 Gran Bingo. Divendres 22, a les 10:30 el caga-tió. Dissabte 23 a les 11:00 concert de violins, i a les 17:00 visita del Patge Ali Huk. Dijous 28, a les 17:00 Concert de l’Schola Cantorum. Divendres 5 de gener, a les 16:00, visita dels Patges del Reis d’Orient.

 • 05/01/2018 - Activitats de Gener 2018 a l’Hospital de dia Sant Jordi

  Dia 2: Concert Coral Viu B1 i Coral Merlet. Dia 3: Exhibició de l’Agrupació Folklòrica Igualadina. Dia 4: Exhibició Bollywood: Sweet India. Dia 5: Bingo de Reis.

 • 29/12/2017 - Caga-tió i cap d’any al Centre Mar i Cel

  Centre de dia Mar i Cel de Piera: Divendres 22 DESEMBRE: CAGA TIO (lliurament de regals i Explicació de la tradició). Divendres 29 DESEMBRE: Festa amb música i Ball i Dinar de cap d’any

 • 22/12/2017 - Activitats de Nadal 2017 a l’Hospital de dia Sant Jordi

  – 18/12: Taller de cuina de Nadal, Tronc de Nadal. – 19/12: Tai-txiI, el grup del ViuB ens farà una demostració d’aquest art marcial i el practicarem conjuntament. – 20/12: Visita dels nens de l’escola Mowgli: Finalitzarem el trimestre de l’activitat de lectura i Cagarem el tió. – 21/12: Records d’un any: Farem una projecció fotogràfica amb els millors moments de l’any, després Bingo de Nadal. – 22/12: Matí: Concert Coral Terra Nostra. Tarda de 15.15 a 16:45 Gran Ball de Gala a càrrec d’Andreus Duet, activitat oberta a tothom: familiars, parella, amics…

 • 20/12/2017 - Recepció de Nadal al Residencial ViuB2

  El dia 20 de desembre a les 13:30, recepció de Nadal al Residencial ViuB2. Comptarem amb la presència de l’alcalde, Marc Castells, i farem el tradicional aperitiu.

 • 20/12/2017 - Tradicional recepció de Nadal a la Residència Pare Vilaseca

  El dia 20 de desembre a les 12 del migdia, tradicional recepció de Nadal a la Residència Pare Vilaseca. Es farà a la nova sala d’activitats. Comptarem amb la presència de l’alcalde, Marc Castells. Entregarem un reconeixement als voluntaris del CSSI i farem el tradicional aperitiu.

 • 19/12/2017 - Recepció de Nadal al Residencial ViuB1

  El dimarts dia 19 de desembre a les 12 del migdia, recepció de Nadal al Residencial ViuB1. Comptarem amb la presència de l’alcalde, Marc Castells, i farem el tradicional aperitiu.

 • 16/12/2017 - Concert de la Coral Merlet i la Coral ViuB

  El proper dissabte dia 16 de desembre, a les 18:30 hores, la Coral Merlet i la Coral ViuBEns oferiran un variat i generós repertori de nadales i cançons populars al vestíbul del Viu B1.

 • 11/12/2017 - Xerrada sobre l’ús responsable dels antibiòtics al ViuB1

  Xerrada sobre l’ús responsable dels antibiòtics, el proper dilluns dia 11 a les 6 de la tarda al ViuB1, amb el Doctor Xavier Cantero, metge de família, i Daniel Martí, odontòleg.

 • 22/11/2017 - Concerts de Santa Cecília al ViuB1

  Concert de Grup de Folk (Petits i Grans) el dimecres 22 de novembre de 2017 a les 8 del vespre al vestíbul del ViuB1. Concert de l’Orquestra Ad Libitum, el dimarts 21 de novembre a les 7 de la tarda. Amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Musica i Conservatori d’Igualada dins del seu programa de música per la ciutat amb motiu de Santa Cecília.

 • 27/10/2017 - Acte de cloenda Campanya “1origami 1 euro” a l’Hospital de dia Sant Jordi

  Acte de cloenda Campanya “1origami 1 euro” a l’Hospital de dia Sant Jordi. Dia 27, de 11:00 a 12:30. Presentació de l’acte a càrrec de Núria Solà, del CSSI, i Josep Brunet, de Mútua General de Catalunya. Actuacions dels alumnes de 1er “C” ESO de l’Institut Badia Margarit, directora Judit Serra. Interpretacions musicals i lectures. Entrega reconeixements a les entitats participants. Entrega origamis als residents. Cloenda de l’acte Sr. Jordi Ferrer, Gerent del CSSI.

 • 26/10/2017 - Xerrada informativa sobre demències, símptomes i abordatge

  Xerrada: DEMÈNCIES, SIMPTOMES I ABORDATGE. El pròxim dijous 26 d’octubre de 2017 a  les 18.30 h  a la seu de l’AFADA, Centre cívic Montserrat c/  Orquídies 7 d’Igualada. Aquest cop parlarem dels canvis que es produeixen en el procés d’envelliment a tots els nivells, però respecte a les funcions cognitives diferenciarem en el  què es pot considerar com a part d’un envelliment normal i què constituiria un envelliment patològic. Parlarem del deterior cognitiu lleu i dels principals tipus de demència, així com dels factors de risc i senyals d’alarma. Finalment, s’orientarà sobre els recursos als qual es pot recórrer en cas de detectar els primers signes. La sessió serà conduïda per Estíbaliz Jiménez, Psicòloga General Sanitària al CSSI Xerrada oberta a tothom

 • 26/10/2017 - Acte de cloenda Campanya “1origami 1 euro” al Centre de dia Montserrat

  Acte de cloenda Campanya “1origami 1 euro” al Centre de Dia Montserrat. Dia 26, de 11:00 a 12:30. Presentació de l’acte a càrrec de Glòria Casadesus, del CSSI, i Josep Brunet, de Mútua General de Catalunya. Actuacions dels alumnes de 1er “B” ESO de l’Institut Badia Margarit, directora Judit Serra. Interpretacions musicals i lectures. Entrega reconeixements a les entitats participants. Entrega origamis als residents. Cloenda de l’acte Sr. Jordi Ferrer, Gerent del CSSI.

 • 25/10/2017 - Acte de cloenda Campanya “1origami 1 euro” a la Residència

  Acte de cloenda Campanya “1origami 1 euro” a la sala d’actes de la Residència Pare Vilaseca. Dia 25, de 11:00 a 12:30. Presentació de l’acte a càrrec de Mª Àngels Riba i Jordi Ferrer, del CSSI, i Josep Brunet, de Mútua General de Catalunya. Actuacions dels alumnes de 1er “A” ESO de l’Institut Badia Margarit, directora Judit Serra. Interpretacions musicals i lectures. Entrega reconeixements a les entitats participants. Entrega origamis als residents. Cloenda de l’acte Sra. Carme Riera (4a tinent d’alcalde).  

 • 14/07/2017 - Xerrada de Consells de seguretat davant estafes, enganys, furts i robatoris

  Xerrada “Consells de seguretat davant possibles estafes, enganys, furts i robatoris.” El proper 14 de juliol de 2017 a les 11.30 h a l’Hospital de dia Sant Jordi, c/Santa Joaquima Vedruna 14, Igualada. A càrrec de Maria Argilés de l’Oficina de relació amb la Comunitat dels Mossos d’Esquadra de l’Anoia. Explicarà consells pràctics en seguretat per evitar estafes, enganys, furts i robatoris, tant al carrer, a casa, al caixer automàtic, als bancs i a les botigues. Obert a tothom.

 • 03/07/2017 - Xerrada d’Higiene Dental al ViuB2

  Xerrada sobre Higiene i Salut Dental, a càrrec de Marielo Medina, Higienista Bucodental de Dental Igualada, el dilluns 3 de juliol a les 5 de la tarda al ViuB2. Parlarem de les dents, afeccions dentals, higiene bucodental, alguns consells i la nutrició. OBSEQUI D’UN KIT DENTAL PER ALS ASSISTENTS. OBERT A TOTHOM. CAL INSCRIURE’S PREVIAMENT A LA RECEPCIÓ DE VIUB2, Tel. 93 804 7416.

 • 30/06/2017 - Activitat terapèutica amb gossos Dogs in Blue

  El divendres dia 30 de 10 a 12 del matí a la Residencia Pare Vilaseca es farà una activitat terapèutica amb gossos a càrrec del grup Dogs in Blue. Es farà la mateixa activitat per la tarda de 15 a 16 h. al Centre de dia Montserrat

 • 29/06/2017 - Xerrada: Aspectes legals relacionats amb les persones afectades de deteriorament cognitiu.

  Xerrada: Aspectes legals relacionats amb les persones afectades de deteriorament cognitiu. Es farà el dijous 29  de juny de 2017 a  les 18.00 a la seu de l’AFADA, Centre cívic Montserrat c/ Orquídies 7 d’Igualada. L’objectiu de la xerrada és orientar als assistents sobre els documents legals que poden protegir a la persona en cas de deteriorament  cognitiu. La sessió serà conduïda per Jordi Muñoz, advocat, president d’ EIMA i membre de l’ EAVA”. És important conèixer les mesures de protecció vers les persones que pateixen deterior cognitiu com l’Autotutela, els poders preventius, la incapacitació: quan fer-los? perquè? i com? La xerrada està oberta a tothom.

 • 28/06/2017 - Festa i premis de la 3a edició del projecte “Acompanya un Avi”

  El dimecres dia 28 de juny, a partir de les 11:30 del matí a la zona dels pins del jardí de la Residència Pare Vilaseca, tindrem la festa de cloenda i entrega de premis als participants de la tercera edició del projecte “Acompanya un Avi”. La tercera edició ha unit 38 joves dels instituts d’Igualada amb 33 persones grans de la Residència i centre de dia Pare Vilaseca i del Centre de Dia Montserrat per viure conjuntament una experiència d’intercanvi intergeneracional emocionant. Durant l’acte hi haurà lectures de les seves vivències per part de l’àvia Carme Valls, i les joves Laura Enrich, Núria Torrades i Anna Gual junt amb la Carme Balcells, Carola Maestres i Aina Morera, i cançons interpretades per Sílvia Grau, fisioterapeuta del CSSI. Comptarem amb parlaments de Jordi Ferrer, Gerent del CSSI, i Carme Riera, Quarta tinent d’alcalde i regidora d’Acció Social i Igualtat de l’Ajuntament d’Igualada, i l’actuació musical del grup de xaranga HoPeta Street Band. Tots els familiars hi esteu convidats.

 • 27/06/2017 - Xerrada-Taller de Reflexologia Podal al ViuB2

  El dimarts 27 de Juny a les 5 de la tarda al Residencial ViuB2 es farà una xerrada-taller de reflexologia podal: Benestar i salut mitjançant el massatge als peus. A càrrec de Mireia Boladeras, de Kuhne Quiromassatge i Benestar. Qui vulgui massatge haurà de portar una tovalloleta. S’obsequiarà els assistents amb una sessió de reflexologia gratuïta o qualsevol altre servei a Kuhne Quiromassatge & Benestar. Obert a tothom. Els interessats podeu inscriure-us a recepció i al tel. 93 804 74 16.

 • 23/06/2017 - Barbacoa i revetlla al Centre de dia Montserrat

  El Divendres dia 23 a les 13:30 al Centre de dia Montserrat, per celebrar l’arribada de l’estiu i la revetlla de Sant Joan farem una barbacoa i revetlla al jardí per tots els usuaris i treballadors del centre.

 • 22/06/2017 - Revetlla de Sant Joan i concert a la residència i centre de dia Pare Vilaseca

  El dijous dia 22 a les 11 mati al centre de dia Pare Vilaseca es farà la revetlla de Sant Joan amb coca i orxata per tots els assistents. I a la tarda concert a la sala d’actes a càrrec de la Coral dels pisos ViuB1.

 • 21/06/2017 - Cloenda de la temporada de gimnàstica a la residència

  El dimecres dia 21 a les 12 del migdia a la Residencia Pare Vilaseca es farà la cloenda de la temporada de gimnàstica amb una macro activitat al jardí a càrrec de Raul, monitor del Patronat d’Esports d’Igualada

 • 20/06/2017 - Taller de poesia a la Residència Pare Vilaseca

  El dimarts dia 20 de juny a les 5 de la tarda al jardí de la residència: Final de temporada de l’activitat “taller de poesia”.

 • 15/06/2017 - Xerrada-Taller de Reflexologia Podal al ViuB1

  El dijous 15 de Juny a les 5 de la tarda al gimnàs ViuB1 es farà una xerrada-taller de reflexologia podal: Benestar i salut mitjançant el massatge als peus. A càrrec de Mireia Boladeras, de Kuhne Quiromassatge i Benestar. Qui vulgui massatge haurà de portar una tovalloleta. S’obsequiarà els assistents amb una sessió de reflexologia gratuïta o qualsevol altre servei a Kuhne Quiromassatge & Benestar. Obert a tothom. Els interessats podeu inscriure-us al tel. 93 801 7358

 • 25/05/2017 - Xerrada: Recomanacions per treballar la memòria

  El pròxim dijous 25 de maig de 2017 a les 6 de la tarda, a la seu de l’AFADA, Centre cívic Montserrat c/ Orquídies 7 d’Igualada es farà la xerrada oberta a tothom: “Recomanacions per treballar la memòria”. Parlarem de recomanacions per treballar la memòria i exposarem exercicis i tasques quotidianes que es poden fer a domicili per exercitar la ment i la memòria. Sovint tenim oblits de poca importància que podem minimitzar si fem exercicis de memòria. Una rutina d’exercicis mentals pot ajudar a mantenir les capacitats cognitives preservades molt de temps i mantenir-nos actius, promovent una salut mental adequada. La sessió serà conduïda per Marta Armengol, psicòloga.

 • 17/05/2017 - Celebració dels 30 anys de la Residència Pare Vilaseca

  El dimecres 17 de maig, de 11:00 a 13:30 tindrà lloc la festa de celebració dels 30 anys de la Residència Pare Vilaseca, que es va inaugurar l’any 1987. És un acte obert a tothom, amb les següents activitats: 11:00 Inauguració de l’exposició de fotografies dels 30 anys del centre 11:10 a 12:10 Actuació en 4 punts diferents dels jardins de la residència dels 4 grups musicals: Igualada Latin Jazz Band, Grup Doxy, Red Pèrill, i Javier Gavara. 12:10 a 12:45 Actuació de la Coral Santa Maria, parlaments i entrega de premis a: • Persona atesa amb més antiguitat al centre • Resident i residenta amb més edat del centre • Resident la família de la qual va fer una donació per la construcció de la residència el 1987 • Treballadora amb més antiguitat • Dos treballadors/es que han guanyat el sorteig d’un obsequi 12:45 a 13:30 Aperitiu amenitzat amb música jazz d’acompanyament

 • 04/05/2017 - Xerrada sobre Higiene Dental al ViuB1

  Xerrada sobre Higiene Dental, a càrrec de Marielo Medina, Higienista Bucodental de Dental Igualada. Residencial ViuB1, Dijous 4 de maig, 11 del matí.

 • 07/04/2017 - El Centre de Dia Montserrat obre el Parc de Salut

  El proper divendres dia 7 d’abril, entre les 10 i les 12 del matí, el Centre de Dia Montserrat obrirà el Parc de Salut situat als seus jardins per tal que tothom qui ho desitgi pugui realitzar activitat física saludable. L’entrada es farà per la porta principal del centre, al carrer Nicolau Tous, 34 d’Igualada. Al jardí s’oferiran diversos d’exercicis proposats per la fisioterapeuta del centre utilitzant el parc urbà de salut, que consisteix en un conjunt d’aparells que formen un circuit dissenyat per realitzar exercici físic moderat a l’aire lliure. L’activitat forma part de la celebració del dia mundial de l’activitat física

 • 23/02/2017 - Xerrada: Recursos i prestacions socials

  El dijous dia 23 de Febrer de 2017 a les 18.00h al Casal Cívic Montserrat, c/ Orquídies 7, d’Igualada, es durà a terme la xerrada: “Recursos i prestacions socials”, a càrrec de la treballadora social del CSSI, Cristina Mateos. L’objectiu és orientar al familiar sobre les ajudes formals i informals que pot rebre per a poder cuidar al seu familiar, i s’explicaran tots els recursos de suport per a les persones afectades d’Alzheimer i/o demència a l’Anoia. La xerrada és oberta a tothom.

 • 26/01/2017 - Xerrada: Trastorns de conducta en la demència

  El dijous dia 26 de gener de 2017 a les 18.30h al Casal Cívic Montserrat, c/ Orquídees 7,  d’Igualada, es durà a terme la xerrada: Trastorns de conducta en la demència. La xerrada té com objectiu proporcionar eines practiques al cuidador per a poder afrontar el dia a dia. Parlarem dels símptomes, tipus i quan poden donar-se. Ens acompanyarà la psicòloga Estibaliz Jiménez. La xerrada està oberta a tothom.

 • 15/01/2017 - Exposicions al ViuB1

  Del 15 de novembre al 15 de desembre de 2016, Exposició de Cartells de la Fira de setembre del segle XX. Del 15 de desembre del 2016 al 15 de gener de 2017, Exposició d’olis i aquarel·les d’Isidre Gassol.

 • 12/01/2017 - Concert del Grup Girasol al ViuB2

  A les 6 de la tarda i com a cloenda de les festes de Nadal, el Grup Girasol ens farà gaudir d’una bona tarda. Agraïm la seva gentilesa.

 • 07/01/2017 - Coral Flor de Boix al ViuB2

  A les 6 de la tarda, Concert a càrrec de la Coral Flor de Boix al Residencial ViuB2. Ens amenitzaran la tarda amb els seus cants. Agraïm la seva gentilesa.

 • 05/01/2017 - Photocall amb els Reis d’Orient a l’Hospital de Dia Sant Jordi

  El dia 5 de gener, Photocall amb els Reis d’Orient a l’Hospital de Dia Sant Jordi. Un photocall és una ocasió per que et facin una fotografia.

 • 05/01/2017 - Visita dels patges reials al ViuB2

  A les 4 de la tarda, Visita dels patges de Ses Majestats Els Reis d’Orient, al Residencial ViuB2.

 • 30/12/2016 - Concert Coral Terra Nostra al ViuB2

  Dia 30 a les 6 de la tarda, concert de Nadal de la Coral Terra Nostra al Residencial ViuB2

 • 29/12/2016 - Festa de Cap d’Any a la Residència

  Dia 29, a les 11:30 Festa de Cap d’Any a la Residència Pare Vilaseca

 • 28/12/2016 - Poesia, Concert i Cine a la Residència

  El dia 27 a les 5 de la tarda, Poesia de Nadal a la Sala d’Actes de la Residència. El dia 28, a les 11 del matí, concert amb música de Julio Iglesias, i a les 4 de la tarda, Cine de Nadal.

 • 23/12/2016 - Danses de l’Agrupació Folklòrica a l’Hospital de Dia Sant Jordi

  El dia 23 a l’Hospital de Dia Sant Jordi, els nens de l’Agrupació Folklòrica ens alegraran el dia amb les seves danses tradicionals

 • 23/12/2016 - Concert de violí a la Residència Pare Vilaseca

  A les 11 del matí, concert de violí a la Residència Pare Vilaseca

 • 23/12/2016 - Aperitiu de Nadal al ViuB1

  Aperitiu de Nadal al ViuB1, amb l’alcalde d’Igualada i resta d’autoritats.

 • 22/12/2016 - Taller de centre de taula nadalenc al ViuB2

  Els dies 15 i 22 de desembre, a partir de les 10 del matí, Taller de centre de taula nadalenc amb materials naturals al Residencial ViuB2

 • 21/12/2016 - Aperitiu de Nadal al ViuB2

  Aperitiu de Nadal al ViuB2, amb l’alcalde d’Igualada i resta d’autoritats

 • 21/12/2016 - Aperitiu de Nadal a la Residència Pare Vilaseca

  A les 12 del migdia, aperitiu de Nadal a la Residència Pare Vilaseca, amb l’alcalde d’Igualada i resta d’autoritats. I a les 4 de la tarda, sessió de cinema de nadal.

 • 20/12/2016 - Schola Cantorum i Dansa a la Residència Pare Vilaseca

  A les 11 del matí, concert Schola Cantorum. A les 5 de la tarda, dansa.

 • 20/12/2016 - Demostració de tai-txi a l’Hospital de Dia Sant Jordi

  El dia 20 les dones del grup de Tai-txi del Residencial ViuB1 vindran a oferir a l’Hospital de Dia Sant Jordi una demostració participativa del que fan.

 • 19/12/2016 - Taller de tai-txi al ViuB1

  A les 5 de la tarda del dia 19, Taller de tai-txi per a tothom al ViuB1. A càrrec de les alumnes de tai-txi del Viub1. Amb la presencia de les càmeres del Canal Taronja.

 • 19/12/2016 - Recital de poesia nadalenca a l’Hospital de Dia Sant Jordi

  El dia 19 a l’Hospital de Dia Sant Jordi ens trobarem usuaris, treballadors i alguns amics voluntaris per, entre tots, dedicar una estona a recordar i recitar antics i nous versos relacionats amb l’hivern, el Nadal i els valors que celebrem en aquesta època.

 • 18/12/2016 - Engalanament nadalenc del ViuB1 i muntatge del pessebre

  Del 12 al 18 de desembre, Engalanament nadalenc de l’edifici ViuB1 i muntatge del pessebre

 • 17/12/2016 - Concert de la Coral Merlet i la Coral ViuB

  17 de desembre de 2016. Concert a càrrec de la Coral Merlet i la Coral ViuB, a l’edifici ViuB1. I a les 4 de la tarda, concert de la Coral Merlet a la Residència Pare Vilaseca.

 • 14/12/2016 - Xerrada sobre el Pla de decisions anticipades

  Xerrada informativa “COM, QUANT I PERQUÈ FER EL PLA DE DECISIONS ANTICIPADES” a càrrec del Dr. Xavier Cantero, Director EAP Igualada Urbà, i Maite Estrada, Referent GiS EAP Igualada Urbà. A les 5 de la tarda del dia 14 a la sala de la biblioteca del ViuB1.

 • 14/12/2016 - Xerrada sobre la diabetis a l’Hospital de dia Sant Jordi

  El dimecres 14 de desembre de les 11 del matí fins l’1 del migdia tindrà lloc una xerrada sobre la diabetis a l’Hospital de dia Sant Jordi, a càrrec de l’Associació Diabètics Anoia. S’explicarà què és la Diabetis, què hem de fer quant la tenim, i com l’hem de tractar. Xerrada oberta a tothom.

 • 24/11/2016 - Constitució de la coral ViuB i primer assaig

  Dia 24 de novembre, creació de la coral del ViuB1 i primer assaig.

 • 28/10/2016 - Segon Acte de Cloenda de la Campanya “1 origami 1 euro”
  Centres: Residència Pare Vilaseca

  Segon Acte de Cloenda de la Campanya “1 origami 1 euro”, a la Residència Pare Vilaseca, dia 28 a les 11 del matí • Presentació de l’acte; Josep Brunet, de Mútua General de Catalunya. • Breu parlament de Judit Serra, Directora Institut Badia Margarit, i dels representants dels alumnes de 1r d’ESO. • Interpretació musical. • Representació dels contes: «L’origen de l’origami» i «Sempre t’estimaré». • Entrega reconeixements a les entitats participants. • Entrega d’origamis als residents. • Cloenda de l’acte; Jordi Ferrer, Gerent del CSSI. • Refrigeri (gentilesa del Consorci Sociosanitari d’Igualada).

 • 28/10/2016 - Setmana de la Castanyada a la Pare Vilaseca

  Dimecres dia 26 a partir de les 11.00, preparació panellets al Centre de Dia. Dimecres de 12.00-13.00, gimnàs del Raúl, a la sala actes. Dijous a partir de les 11.00 preparació de panellets. Divendres CELEBRACIÓ DE LA CASTANYADA A LES 11.00 amb concert a càrrec de Quico 13 a la sala d’actes i desprès sortirem a fora ja que es preveu molt bon dia, i torrarem i menjarem castanyes!  

 • 27/10/2016 - Xerrada Alzheimer, símptomes i seguiment

  El dia 27/10/16 a les 18.30h al Centre cívic Montserrat d’Igualada, carrer Orquidees 7, es farà la xerrada “Alzheimer, símptomes i seguiment”. L’objectiu és informar sobre els canvis esperables  a nivell cognitiu en l’envelliment normal i quins son els senyals d’alerta que ens indiquen una probable demència. Explicarem que son els trastorns de conducta, com actuar i aquí ens hem de dirigir en cas de sospita. La xerrada serà conduïda per Estibaliz Jiménez psicòloga general sanitària, i organitzada per AFAB Anoia.

 • 21/10/2016 - Primer Acte de Cloenda de la Campanya “1 origami 1 euro”
  Centres: Residència Pare Vilaseca

  Primer Acte de Cloenda de la Campanya “1 origami 1 euro”, a la Residència Pare Vilaseca, dia 21 a les 11 del matí • Presentació de l’acte; Josep Brunet, de Mútua General de Catalunya. • Breu parlament de Judit Serra, Directora Institut Badia Margarit, i dels representants dels alumnes de 2n d’ESO. • Interpretació musical. • Representació dels contes: «L’origen de l’origami» i «Sempre t’estimaré». • Entrega reconeixements a les entitats participants. • Entrega d’origamis als residents. • Cloenda de l’acte; Sr. Jordi Ferrer, Gerent del CSSI. • Refrigeri (gentilesa del Consorci Sociosanitari d’Igualada).

 • 06/10/2016 - Actuació de la Coral de Santa Maria
  Centres: Centre de dia Montserrat

  A les 11 del matí

 • 27/08/2016 - Festa Major 2016 – Gegants PV (10:45)

  Centres: Centre de dia Pare Vilaseca

 • 26/08/2016 - Festa Major 2016 – Gegants CDM (16:30)

  Centres: Centre de dia Montserrat

 • 26/08/2016 - Festa Major 2016 – Ball Festa Major (Matí)

  Centres: Centre de dia Montserrat

 • 25/08/2016 - Festa Major 2016 – Gran Bingo Festa Major (Tarda)

  Centres: Centre de dia Montserrat

 • 25/08/2016 - Festa Major 2016 – Jocs bèsties (Matí)

  Centres: Centre de dia Montserrat

 • 24/08/2016 - Festa Major 2016 – Fem fanalets (Tarda)

  Centres: Centre de dia Montserrat

 • 24/08/2016 - Festa Major 2016 – Campionat Petanca (Matí)

  Centres: Centre de dia Montserrat

 • 23/08/2016 - Festa Major 2016 – Fem fanalets (Matí i Tarda)

  Centres: Centre de dia Montserrat

 • 22/08/2016 - Festa Major 2016 – Jocs Florals, hereu i pubilla (Matí)

  Centres: Centre de dia Montserrat

 • 12/08/2016 - Bingo

  Centres: Centre de dia Montserrat

 • 12/08/2016 - Tibar la corda

  Centres: Centre de dia Montserrat

 • 11/08/2016 - Criquet

  Centres: Centre de dia Montserrat

 • 11/08/2016 - Pista americana

  Centres: Centre de dia Montserrat

 • 10/08/2016 - Tiro al blanco

  Centres: Centre de dia Montserrat

 • 10/08/2016 - Voleibol

  Centres: Centre de dia Montserrat

 • 09/08/2016 - Regatas

  Centres: Centre de dia Montserrat

 • 09/08/2016 - Pesca

  Centres: Centre de dia Montserrat

 • 08/08/2016 - Basket

  Centres: Centre de dia Montserrat

 • 08/08/2016 - Petanca

  Centres: Centre de dia Montserrat

 • 08/08/2016 - Olimpíades Montserrat

  De la setmana del 8 al 12 d’agost al CD Montserrat es durà a terme una setmana d’activitats dedicades a les olimpíades, el programa el trobareu a continuacio.

 • 29/07/2016 - Activitats de Juliol 2016 a l’Hospital de dia Sant Jordi
  Centres: Hospital de dia Sant Jordi

  Dia 8 Iglú de vent; Dia 15 Activa’t; Dia 21 Aquatic Park; Dia 22 Passe de fotos; Dia 25 Gaspatxo – Cuina d’estiu; Dia 26 Wii i Karaoke; Dia 27 Cinema a la fresca; Dia 28 Batuts – Cuina d’estiu; Dia 29 Ball fi de curs

 • 29/07/2016 - Gran bingo d’estiu
  Centres: Residència Pare Vilaseca
 • 28/07/2016 - Taller de musicoteràpia
  Centres: Residència Pare Vilaseca
 • 28/07/2016 - Petanca
  Centres: Residència Pare Vilaseca
 • 27/07/2016 - Cinema
  Centres: Residència Pare Vilaseca
 • 27/07/2016 - Campionat de dòmino
  Centres: Residència Pare Vilaseca
 • 26/07/2016 - Bingo
  Centres: Residència Pare Vilaseca
 • 26/07/2016 - Aquagym
  Centres: Residència Pare Vilaseca
 • 25/07/2016 - Taller de bosses d’olor
  Centres: Residència Pare Vilaseca
 • 22/07/2016 - Vine al cinema a veure el teu cantant preferit
  Centres: Residència Pare Vilaseca
 • 21/07/2016 - Taller de musicoteràpia
  Centres: Residència Pare Vilaseca
 • 21/07/2016 - Aquagym
  Centres: Residència Pare Vilaseca
 • 20/07/2016 - Concert de música “La xillona”
  Centres: Residència Pare Vilaseca
 • 20/07/2016 - Taller d’espantaocells
  Centres: Residència Pare Vilaseca
 • 19/07/2016 - Bingo i Música amb Iñaki
  Centres: Residència Pare Vilaseca
 • 19/07/2016 - Aquagym
  Centres: Residència Pare Vilaseca
 • 18/07/2016 - Taller d’espantaocells
  Centres: Residència Pare Vilaseca
 • 15/07/2016 - Activa’t
  Centres: Centre de dia Montserrat,Residència Pare Vilaseca

  Activitats intergeneracionals amb nois/es de la ciutat

 • 14/07/2016 - Taller de musicoteràpia
  Centres: Residència Pare Vilaseca
 • 14/07/2016 - Aquagym
  Centres: Residència Pare Vilaseca
 • 13/07/2016 - Concurs de tapes
  Centres: Residència Pare Vilaseca
 • 12/07/2016 - Bingo
  Centres: Residència Pare Vilaseca
 • 12/07/2016 - Aquagym
  Centres: Residència Pare Vilaseca
 • 11/07/2016 - Tarda de cinema
  Centres: Residència Pare Vilaseca
 • 11/07/2016 - Manualitats d’estiu
  Centres: Residència Pare Vilaseca
 • 08/07/2016 - Concert musical dins un globus, a l’Escorxador
  Centres: Residència Pare Vilaseca
 • 07/07/2016 - Taller de musicoteràpia
  Centres: Residència Pare Vilaseca
 • 07/07/2016 - Aquagym
  Centres: Residència Pare Vilaseca
 • 06/07/2016 - Tarda de cinema
  Centres: Residència Pare Vilaseca
 • 06/07/2016 - Taller de mojitos i música cubana
  Centres: Residència Pare Vilaseca
 • 05/07/2016 - Tarda de música, amb Iñaki
  Centres: Residència Pare Vilaseca
 • 05/07/2016 - Aquagym
  Centres: Residència Pare Vilaseca
 • 04/07/2016 - Campionat de dòmino
  Centres: Residència Pare Vilaseca
 • 04/07/2016 - Fem gelats
  Centres: Residència Pare Vilaseca
 • 14/06/2016 - Nens de l’Escola Garcia Fossas visiten l’Hospital de Dia Sant Jordi

  El pròxim dia 14 de juny de les 11.30 fins 12.30 vindran a l’Hospital de Dia Sant Jordi els alumnes de 4rt de l’escola Garcia Fossas. Faran l’activitat “lectura al teu aire” en que es creen parelles nen-gran de forma aleatòria i es busca uns racons per tot l’edifici per a compartir aquesta lectura.

 • 08/06/2016 - Actuació del grup de sevillanes Virtudes
  Centres: Centre de dia Montserrat

  A les 16 hores

 • 26/05/2016 - Xerrada ‘Què és la Diabetis?’

  Xerrada ‘Què és la Diabetis?’ el dijous 26 de maig de 2016 a la sala d’actes de la Residència Pare Vilaseca: COM L’HEM DE TRACTAR? COM HEM D’ACTUAR DAVANT D’UNA PERSONA QUE TÉ DIABETIS? L’horari serà: Matí: 9’30 a 12’30 h, Tarda: 15’30 a 18’30 h. Apunteu-vos a recepció abans del dia 23 de maig.

 • 25/05/2016 - L’Escola Mogwli visita l’Hospital de Dia Sant Jordi
  Centres: Hospital de dia Sant Jordi

  Els dies  25, 26 i 30 de maig l’Hospital de Dia Sant Jordi farà unes activitats conjuntament amb l’Escola Mogwli. Vindran tots els alumnes de primària, que es dividiran en els tres dies. Els dies 25 i 26 farem activitats motrius conjuntament alumnes i usuaris. El dia 30 ens visitaran els alumnes de primer i segon, i l’activitat consistira en fer parelles alumne i usuari i llegir un conte, en qualsevol “racó” ( pati, sales,…els prepararem). La biblioteca d’igualada cedirà el material.

 • 23/05/2016 - Visita a la Basílica de Santa Maria
  Centres: Centre de dia Montserrat,Residència Pare Vilaseca

  A partir de les 10 hores

 • 18/05/2016 - Actuació del grup de sevillanes Virtudes
  Centres: Residència Pare Vilaseca

  A les 16 hores

 • 29/04/2016 - Presentació de la campanya “Tracta’m bé” a l’Hospital de Dia Sant Jordi
  Centres: Hospital de dia Sant Jordi

  El dia 29 d’abril, a les 11:30 del matí a l’Hospital de Dia Sant Jordi, presentació de la campanya  “Tracta’m bé”, de prevenció dels maltractaments a la gent gran. Oberta a usuaris i famílies.

 • 28/04/2016 - Xerrada: Que són les Demències?

  El dia 28 d’abril a les 18.00 a la seu de l’AFAB Anoia tindrà lloc la xerrada: Que són les Demències?. L’objectiu és explicar als assistents la diferència que hi ha entre envelliment normal i patològic, saber que puc fer si sospito que un familiar o jo mateix puc patir-ne una, i parlar sobre els tipus de demència més comuns i els seus símptomes. La xerrada és oberta a tothom, com sempre últim dijous de mes, al Centre Civic Montserrat, C/ Orquídies 7. Igualada

 • 26/04/2016 - Per Sant Jordi, jornada Intergeneracional al Centre de Dia Mar i Cel

  Amb motiu de la diada de Sant Jordi, cada any venen els nens de l’Escola Bressol al centre de dia Mar i Cel a cantar unes cançons. Aquest any 2016 venen dos grups, un de més petits i l’altre dels més grans, a les 10 del matí el dilluns 25 i el dimarts 26.

 • 22/04/2016 - Jornada intergeneracional al CSSI i Roses de Sant Jordi

  Els residents i usuaris de 3 centres del Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI), Residència i Centre de dia Pare Vilaseca, Centre de Dia Montserrat i Hospital de Dia Sant Jordi, gaudiran aquest divendres dia 22, durant el matí, d’unes jornades intergeneracionals amb nois i noies de primer i segon d’ESO de l’Escola Maristes. Hi ha previstes diverses activitats lúdiques i culturals. L’activitat forma part de la Setmana de la Solidaritat que duen a terme aquesta setmana diferents escoles d’Igualada. Durant el matí dels dies 22 i 23 també està prevista la visita de l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, a tots els centres del CSSI per fer entrega de la tradicional Rosa de Sant Jordi als residents, usuaris i treballadors.

 • 20/04/2016 - Presentació de la campanya “Tracta’m bé” al Centre de Dia Montserrat
  Centres: Centre de dia Montserrat

  El dia 20 d’abril, de 4 a 5 de la tarda al Centre de Dia Montserrat, presentació de la campanya “Tracta’m bé”, de prevenció dels maltractaments a la gent gran. Oberta a usuaris i famílies i a les associacions del Barri de Montserrat i tots els ciutadans.

 • 20/04/2016 - Reunions informatives per la creació del CODI ÈTIC

  Des del CSSI creiem que la incorporació de la perspectiva ètica dins la nostra tasca quotidiana és important per a la millora de l’atenció als usuaris i la millora de les relacions interpersonals. Volem que el procés de creació del codi ètic sigui obert i hi participi tothom: treballadors, usuaris, famílies, voluntaris… Per aquest motiu esteu tots convidats a les reunions informatives que es duran a terme en els diferents centres per engegar aquest procés. Les reunions previstes són les següents: 20/04/2016 a les 10’30 a l’Hospital de Dia Sant Jordi, 21/04/2016 a les 10’30 a la Sala de la Biblioteca dels pisos ViuB1, 22/04/2016 a les 15’00 al Centre de Dia de Piera, 25/04/2016 a les 10’30 als pisos ViuB2, 25/04/2016 a les 16’00 al Centre de Dia Montserrat, 27/04/2016 a les 10’30 a la sala d’Actes de la Residència Pare Vilaseca i 27/04/2016 a les 16’00 a la sala d’Actes de la Residència Pare Vilaseca.

 • 31/03/2016 - Xerrada: Targeta sanitària Cuida’m i l’espai digital Cat@Salut

  El dijous 31 de març a les 6 de la tarda a la seu de l’AFAB Anoia, c/ Orquídies, 7 d’Igualada, tindrà lloc la xerrada: Targeta Sanitària Cuida’m i l’espai digital cat@salut per informar sobre aquests dos nous recursos. Obert a tothom. La targeta sanitària individual Cuida’m identifica a les persones vulnerables que necessiten una atenció especial en la seva relació amb els professionals i els serveis sanitaris. Explicarem qui la pot sol.licitar i com ha de fer-ho. Cat@Salut La Meva Salut és un espai digital personal, de consulta i de relació, que permet a les persones disposar de la seva informació personal de salut i d’altres serveis en línia per fer tràmits, consultes i tenir cura de la seva salut.

 • 04/03/2016 - Xerrada “Consells de seguretat davant possibles estafes, enganys, furts i robatori” a l’Hospital de Dia
  Centres: Hospital de dia Sant Jordi

  El dia 4 de març de 2016 a les 11.30 del matí, a l’Hospital de dia Sant Jordi, c/Santa Joaquima Vedruna 14, Igualada. Ho exposarà Maria Argilés, de l’Oficina de relació amb la Comunitat dels Mossos d’Esquadra de l’Anoia. Explicarà consells pràctics en seguretat per evitar estafes, enganys, furts i robatoris, tant al carrer, a casa, al caixer automàtic, als bancs i a les botigues. Obert a tothom.

 • 26/02/2016 - Xerrada “Recursos i Prestacions Socials” al Casal Cívic Montserrat

  El pròxim 26 de febrer a les 18.00 h, a la seu de l’AFAB, Casal Cívic Montserrat, c/ Orquídies, 7 d’ Igualada, tindrà lloc la xerrada “Recursos i Prestacions Socials”, a càrrec de Menchu Vélez, treballadora social del CSSI. L’objectiu és orientar al familiar sobre les ajudes formals i informals que pot rebre per a poder cuidar al seu familiar, i s’explicaran tots els recursos de suport per a les persones afectades d’alzheimer i/o demència a l’Anoia. La xerrada és oberta a tothom.

 • 19/02/2016 - Portes obertes i 5è aniversari del Centre de Dia Mar i Cel
  Centres: Centre de dia Mar i Cel de Piera

  El divendres 19 de febrer, de 9 a 12 matí, jornada de portes obertes al Centre de Dia Mar i Cel de Piera per a tothom que vulgui visitar les instal·lacions i conèixer el funcionament d’aquest equipament. A les 12 del migdia, celebració del cinquè aniversari del centre, amb la presència de l’Alcalde de Piera, Jordi Madrid, la regidora de Salut, Gent Gran i Turisme, Vanesa Fernandez-Arroyo, i el Gerent del CSSI, Jordi Ferrer. Amb pastís d’aniversari, música de Revival en directe i ball per usuaris i familiars.

 • 28/01/2016 - Xerrada: Alimentació adequada en la tercera edat

  El pròxim dijous 28 de gener a les 18.00 a la seu de l’AFAB, Centre cívic Montserrat, al c/  Orquídies 7 d’Igualada, tindrà lloc la xerrada “Alimentació en  la tercera edat” que serà conduïda per la directora i infermera de l’Hospital de dia Sant Jordi, Núria Solà. L’objectiu és explicar la relació que hi ha entre l’alimentació i el procés d’envelliment. Parlarem també de les malalties cròniques, que modifiquen les condicions metabòliques, i dels  tractaments que imposen mesures dietètiques i terapèutiques que s’accentuen amb l’edat, fet que justifica una atenció particular a les condicions d’alimentació. Xerrada oberta a tothom.

 • 27/01/2016 - Inauguració oficial del Centre de Dia Montserrat
  Centres: Centre de dia Montserrat

  A les 5 de la tarda, la consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Neus Munté, i l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, inauguren el Centre de Dia Montserrat per a persones grans.

 • 05/01/2016 - Visita dels patges i entrega de regals

  El dia 5, visita dels patges reials a la Residència Pare Vilaseca, al Centre de dia Montserrat i a la resta de centres del CSSI.

 • 04/01/2016 - Actuació de Bollywood Sweet India a l’Hospital de dia
  Centres: Hospital de dia Sant Jordi

  De 12.00 a 13.00 hores, actuació de danses de Bollywood a càrrec de Sweet India, a l’Hospital de dia Sant Jordi.

 • 03/01/2016 - Carta amb el patge Ali-Huck de Tous

  A les 11, al centre de dia.

 • 31/12/2015 - Campanades d’any nou i Dinar de Gala a l’Arian
  Centres: Centre de dia Montserrat

  A les 12 del migdia, campanades d’any nou i Dinar de Gala a l’Arian

 • 30/12/2015 - Cinema “Plácido” i concert de Diego a la Residència Pare Vilaseca
  Centres: Residència Pare Vilaseca

  A les 16:00 sessió de cinema amb la pel·lícula Plácido, de Luis García Berlanga, i a les 16:30 concert del músic Diego.

 • 30/12/2015 - Actuació de la Coral Merlet, a l’Hospital de dia
  Centres: Hospital de dia Sant Jordi

  De 12:00 a 13:00 hores, actuació de la Coral Merlet, a l’Hospital de Dia Sant Jordi.

 • 29/12/2015 - Actuació de la Coral Terra Nostra, a l’Hospital de Dia
  Centres: Hospital de dia Sant Jordi

  De 12:00 a 13:00 hores, actuació de la Coral Terra Nostra del barri Sant Crist, a l’Hospital de Dia Sant Jordi.

 • 28/12/2015 - Actuació de clown a l’Hospital de dia
  Centres: Hospital de dia Sant Jordi

  De 12.00 a 13.00 hores, amb motiu dels Sants Innocents, actuació de clown per adults.

 • 24/12/2015 - Caga-tió a l’Arian
  Centres: Centre de dia Montserrat

  A les 16 hores, a l’Arian

 • 23/12/2015 - Manualitats nadalenques a l’Hospital de dia
  Centres: Hospital de dia Sant Jordi

  De 10.30 a 12.30 hores. Manualitats nadalenques a l’Hospital de dia Sant Jordi. Ens acompanyaran els néts i nétes dels nostres usuaris. Realitzarem conjuntament ornaments nadalencs i decorarem l’arbre.

 • 23/12/2015 - Visita al pessebre i concert de l’Escola Cantorum a la Residència Pare Vilaseca
  Centres: Residència Pare Vilaseca

  A les 10:30 visita al pessebre i a les 17:00 concert de l’Escola Cantorum.

 • 22/12/2015 - Loteria i música de nadal a la Residència Pare Vilaseca i a l’Arian
  Centres: Centre de dia Montserrat,Residència Pare Vilaseca

  A les 11:00 seguiment del sorteig de la rifa de nadal a la residència i a l’Arian, i a les 17:00 música de nadal a la residència i actuació d’una coral a l’Arian.

 • 21/12/2015 - Recepció de Nadal al Residencial ViuB2
  Centres: Residencial Viu B2

  A les 13:30, tradicional recepció de nadal i aperitiu amb la presència de l’Alcalde d’Igualada, Marc Castells.

 • 21/12/2015 - Recepció de Nadal a la Residència Pare Vilaseca
  Centres: Residència Pare Vilaseca

  A les 12:30, tradicional recepció de nadal i aperitiu amb la presència de l’Alcalde d’Igualada, Marc Castells.

 • 19/12/2015 - Cantada de nadales de les noies del Club Isard

  A les 16, al centre de dia.

 • 18/12/2015 - Cantada de nadales dels nens de l’escola Dolors Martí

  A les 11, al Centre de dia Arian

 • 17/12/2015 - Nadales i escola de dansa a la Residència Pare Vilaseca
  Centres: Residència Pare Vilaseca

  A les 11:30 cantada de nadales i a les 18:00 l’escola de dansa.

 • 16/12/2015 - Pessebre i música a la Residència Pare Vilaseca
  Centres: Residència Pare Vilaseca

  A les 10:30 visita al pessebre de la Residència, i a les 17:00 animació amb música.

 • 16/12/2015 - Gran dinar de comiat del Centre de dia Arian
  Centres: Centre de dia Montserrat

  El centre de dia Arian es traslladarà amb el canvi d’any i els usuaris ho celebren amb un gran dinar de comiat.

 • 15/12/2015 - Espectacle poètic a la Residència Pare Vilaseca
  Centres: Residència Pare Vilaseca

  A les 5 de la tarda, cinquena sessió dels espectacles poètics, preparats per JAUME FERRER amb VALENTÍ MARIMON i el pianista ISIDRE SOLÉ, amb els rapsodes EUSÈBIA FANEGA i NARCÍS VIARNÈS. PROGRAMA DEDICAT A NADAL 1.- Fragments de Quan ve Nadal, d’Antoni Canals i Enrich, recitats pel conjunt d’intèrprets. 2.- Els núvols de Nadal, de Joan Maragall, per Jaume Ferrer. 3.- Nadal. de Joan Salvat-Papasseit, per Narcís Viarnés. 4.- Nit de Nadal, d’Imma Fuster i Tubella, per Eusèbia Fanega. 5.- Homenatge al Pare Ramon Castelltort (I Part) Poemes Nadalencs. En els 100 anys del seu naixement i 50 de la seva mort), per tots els intèrprets. 6.- Pastorets – L’Encís de Nadal (o del Portal) (introducció), d’Antoni Carner i Antoni Moncunill, per Valentí Marimon. 7.- Pastorets – L’Estel de Natzaret (Penediment de Naïm), de Ramon Pàmies, per Jaume Ferrer. 8.- Pastorets – de Josep Maria Folch i Torres. Cuplets cantats i interpretats pel conjunt de rapsodes. 9. Homenatge al Pare Ramon Castelltort (II Part). I apoteosi.

 • 15/12/2015 - Cantada de Nadales amb l’Escola Dolors Martí, a l’Hospital de dia Sant Jordi
  Centres: Hospital de dia Sant Jordi

  A les 11:00 del matí, cantada de Nadales a l’Hospital de dia Sant Jordi. Ens acompanyarà l’Escola Dolors Martí,

 • 14/12/2015 - Celebració del 10è aniversari de l’Hospital de dia Sant Jordi
  Centres: Hospital de dia Sant Jordi

  De les 17:30 a les 18:00 hores. Amb la presència de l’Alcalde d’Igualada, els Moixiganguers d’Igualada i l’Orquestra de Cambra Ad Libitum de l’Escola Municipal de Música.

 • 14/12/2015 - Recepció de Nadal al Residencial ViuB1
  Centres: Residencial Viu B1

  A les 13:00, tradicional recepció de nadal i aperitiu amb la presència de l’Alcalde d’Igualada, Marc Castells.

 • 12/12/2015 - Jornada de portes obertes del nou Centre de Dia Montserrat
  Centres: Centre de dia Montserrat

  De les 11:00 a les 14:00. Carrer Nicolau Tous, 34.

 • 04/12/2015 - Xerrada: Receptes de Nadal equilibrades
  Centres: Hospital de dia Sant Jordi

  A les 11: 00 hores. Xerrada sobre alimentació del grup Danone. Dirigida a usuaris i familiars.

 • 26/11/2015 - Xerrada: Trastorns de conducta en la demència

  El pròxim dia 26 de novembre a les 18.00 h, al Casal Cívic Montserrat, c/ Orquídees 7 d’Igualada, es durà a terme la xerrada: Trastorns de conducta en la demència. La xerrada té com objectiu proporcionar eines practiques al cuidador per a poder afrontar el dia a dia. Parlarem dels símptomes, tipus i quan poden donar-se. Ens acompanyarà la psicòloga Estibaliz Jiménez. La xerrada està oberta a tothom.

 • 21/11/2015 - Entrega de premis als participants del projecte “Acompanya un Avi”

  De les 11:00 a les 13:00, a la sala d’actes de la Biblioteca Central d’Igualada. Al llarg del curs passat vàrem començar amb molta il·lusió el projecte “Acompanya un Avi”, que va consistir en apropar els joves dels instituts Pere Vives Vich i IES Mercader a la Residència Pare Vilaseca, on han viscut una experiència d’intercanvi intergeneracional molt emocionant. Després d’un any estem molt satisfets hi ho volem celebrar. Per això aquest motiu el proper dissabte 21 de novembre farem una festa de reconeixement per tot el què hem fet junts. Serà una festa on es retrobaran les parelles de joves i avis que van participar. Comptarem amb intervencions musicals d’alguns joves, la lectura de poesia d’alguns avis, lectura de vivències personals, tot acompanyat amb música en directe i sorpreses que ens faran gaudir de la festa.

 • 18/11/2015 - Concert de Santa Cecília a l’Arian
  Centres: Centre de dia Montserrat

  El dimecres 18 a les 17:00 al Centre de dia Arian es farà una cantada del Cor de Cambra. Forma part del programa ” MÚSICA PER LA CIUTAT” que es desenvolupa a Igualada durant la setmana del 16 al 22 de novembre per celebrar Sta. Cecília. Familiars i amics hi esteu convidats.

 • 17/11/2015 - Concert de Santa Cecília a la Residència Pare Vilaseca.
  Centres: Residència Pare Vilaseca

  El dimarts dia 17 a les 17:45 a la Residència Pare Vilaseca tindrà lloc una cantada de cant coral “Música 2″. Forma part del programa ” MÚSICA PER LA CIUTAT” que es desenvolupa a Igualada durant la setmana del 16 al 22 de novembre per celebrar Sta. Cecília. Familiars i amics hi esteu convidats.

 • 16/11/2015 - Concert de Santa Cecília al ViuB1.
  Centres: Residencial Viu B1

  A les 18:30 al Hall del ViuB1, amb l’orquestra de corda AD LIBITUM.

 • 13/11/2015 - Xerrada: Una dieta equilibrada i les claus del iogurt
  Centres: Hospital de dia Sant Jordi

  A les 11: 00 hores. Xerrada sobre alimentació del grup Danone. Dirigida a usuaris i familiars de Residencial Viu B1 i Viu B2.

 • 30/10/2015 - Castanyada 2015 al ViuB1
  Centres: Residencial Viu B1

  Sopar-castanyada a la Cafeteria del ViuB1

 • 30/10/2015 - Aquest any, la castanyada la farem Grossa
  Centres: Residència Pare Vilaseca

  Castanyada amb la presència del capgròs de la Grossa de Cap d’Any, a la Residència Pare Vilaseca, de 10:30 a 12:30.

 • 29/10/2015 - Reunió informativa
  Centres: Hospital de dia Sant Jordi

  Reunió amb familiars i usuaris del centre informant sobre les característiques de l’hospital de dia, funcionament, objectius i presentació de tot el personal. Conjuntament amb l’AFAB, s’explicaran les activitats portades en comú i convidarem els familiars a col·laborar amb nostres projectes.

 • 25/09/2015 - Visita a la Biblioteca Central d’Igualada (Cal Font)
  Centres: Centre de dia Montserrat

  Divendres dia 25 de setembre, a les 11 del mati, es farà una sortida a la biblioteca de Cal Font per a visitar l’exposició “Els gegants de l’any de la picó”. Tots els familiars dels usuaris esteu convidats a acompanyar-nos.

 • 20/09/2015 - Alzheimer Race, cursa i caminada solidària contra l’alzheimer

  Més informació a http://www.cssi.cat/alzheimerrace/

 • 17/09/2015 - 18:00 hores – Xerrada: La disfàgia
  Centres: Residència Pare Vilaseca

  Des del centres de dia del CSSI i amb l’objectiu de millorar els serveis que s’ofereixen, es farà una xerrada informativa sobre la DISFÀGIA, el dia 17 de setembre a les 18:00 h a les instal·lacions de la Residencia Pare Vilaseca, Av. Gaudi,26. Si teniu algun dubte, ens podeu trucar al telèfon 938045515

 • 10/09/2015 - Sortida i vermut a la plaça de Cal Font
  Centres: Residència Pare Vilaseca

  Els guanyadors dels bingos de Festa Major d’Igualada i el realitzat el 8 de setembre aniran a la plaça de Cal Font a fer el vermut. Els guanyadors són: Teresa Cabré, Mercè Vendrell, Juliana Aguilera, Rafael Quintana, José Antonio Ortega, Montserrat Vila i Antònia Adzet

 • 16/06/2015 - Sortida de primavera a la Tossa de Montbui
  Centres: Hospital de dia Sant Jordi
 • 28/05/2015 - 18:00 hores – Xerrada: Com moure la persona depenent sense riscos, protegim –nos i protegim-lo
  Centres: Centre Cívic Montserrat (Carrer Orquídies 7 d’Igualada)
 • 27/05/2015 - 10:30 hores – Xerrada: Prevenció de riscos a la llar (a càrrec dels Bombers de Piera)
  Centres: Centre de dia Mar i Cel de Piera
 • 16/04/2015 - Xerrada: Què és i com funciona el Centre Josep Orgué (a càrrec d’Arnau Castells, terapeuta ocupacional)
  Centres: Hospital de dia Sant Jordi
 • 05/01/2015 - Visita dels patges de S.M. Els Reis d’Orient
  Centres: Residencial Viu B2
 • 05/01/2015 - Tarda de Reis
  Centres: Residència Pare Vilaseca
 • 05/01/2015 - Visita Patge i entrega regals de REIS
  Centres: Centre de dia Mar i Cel de Piera
 • 01/01/2015 - Dinar de Cap d’Any
  Centres: Centre de dia Mar i Cel de Piera
 • 01/01/2015 - Bingo especial
  Centres: Hospital de dia Sant Jordi
 • 31/12/2014 - Ball REVIVAL i “campanades de cap d’any a l’hora de dinar”.
  Centres: Hospital de dia Sant Jordi
 • 30/12/2014 - Visita de la Coral Merlet i ” Dinar de gala” amb els usuaris al Sant Jordi
  Centres: Hospital de dia Sant Jordi
 • 29/12/2014 - Cantada de Nadales i Súper Bingo
  Centres: Centre de dia Mar i Cel de Piera
 • 29/12/2014 - Passe de fotos anual de les activitats 2014
  Centres: Hospital de dia Sant Jordi
 • 28/12/2014 - Bingo de Cap d’Any
  Centres: Residència Pare Vilaseca
 • 28/12/2014 - Visita del Patge ALI-HUCK
  Centres: Residència Pare Vilaseca
 • 24/12/2014 - Concert TRIO TROMPETA DIEGO
  Centres: Residència Pare Vilaseca
 • 24/12/2014 - Caga Tió
  Centres: Hospital de dia Sant Jordi,Centre de dia Mar i Cel de Piera,Residència Pare Vilaseca
 • 23/12/2014 - “Pica-Pica”amb la felicitació de Nadal del nostre Alcalde i entrada al temps de Nadal
  Centres: Residencial Viu B2
 • 23/12/2014 - Taller de creació d’ornaments de Nadal amb materials naturals
  Centres: Residencial Viu B2
 • 23/12/2014 - Aperitiu amb l’Alcalde d’Igualada
  Centres: Residència Pare Vilaseca
 • 23/12/2014 - Manualitats de Nadal amb els alumnes de l’Institut IES Guinovarda (Piera)
  Centres: Centre de dia Mar i Cel de Piera
 • 23/12/2014 - Cantada de la coral TERRA BAIXA
  Centres: Hospital de dia Sant Jordi
 • 22/12/2014 - Rifa de Nadal
  Centres: Residència Pare Vilaseca
 • 22/12/2014 - Aperitiu de Nadal amb les autoritats
  Centres: Residencial Viu B1
 • 22/12/2014 - Dinar amb usuaris al Hotel Ciutat d’Igualada
  Centres: Hospital de dia Sant Jordi
 • 21/12/2014 - Exhibició de Bollywood infantil per el grup “Màgic Bollywood” a càrrec de Tania Quijano
  Centres: Residencial Viu B2
 • 20/12/2014 - Concert de Nadal a càrrec de la Coral Terra Nostra
  Centres: Residencial Viu B2
 • 20/12/2014 - Cantada de nadales a càrrec de les noies d’ISARD
  Centres: Residència Pare Vilaseca
 • 20/12/2014 - Concert de Nadal amb la coral Marlet
  Centres: Residencial Viu B1
 • 19/12/2014 - Decoració de portes dels habitatges i els vestíbuls dels ascensors amb motius nadalencs
  Centres: Residencial Viu B2
 • 19/12/2014 - Cantem Nadales
  Centres: Residència Pare Vilaseca
 • 19/12/2014 - Projecció pel·lícules
  Centres: Hospital de dia Sant Jordi
 • 18/12/2014 - Dinar de Nadal del veïnatge
  Centres: Residencial Viu B2
 • 18/12/2014 - Cantada a càrrec dels Maristes
  Centres: Residència Pare Vilaseca
 • 18/12/2014 - Visita nens de l’escola DOLORS MARTÍ. Cantada de Nadales
  Centres: Hospital de dia Sant Jordi
 • 17/12/2014 - Aula de cultura
  Centres: Residència Pare Vilaseca
 • 17/12/2014 - Visita als Maristes
  Centres: Residència Pare Vilaseca
 • 16/12/2014 - Taller de creació d’ornaments de Nadal amb materials naturals
  Centres: Residencial Viu B2
 • 16/12/2014 - Concert CANTORUM
  Centres: Residència Pare Vilaseca
 • 16/12/2014 - Manualitats de Nadal amb les voluntàries ARTESANAS DEL CORAZÓN
  Centres: Residència Pare Vilaseca
 • 16/12/2014 - Balls de flamenco pel grup de Sres. De Montbui
  Centres: Hospital de dia Sant Jordi
 • 15/12/2014 - Exposició de pintures Isidre Gassol (resident a ViuB)
  Centres: Residencial Viu B1

  Del 15 de desembre al 15 de gener

 • 15/12/2014 - Exposició de papallones de roba de l’Anna Llorach (resident a ViuB)
  Centres: Residencial Viu B1

  Del 15 de desembre al 15 de gener

 • 15/12/2014 - Demostració de TAI-XI per les Sres. de Viu B1
  Centres: Hospital de dia Sant Jordi
 • 13/12/2014 - Muntem el pessebre
  Centres: Residencial Viu B1
 • 10/12/2014 - Actuació de sevillanes a càrrec del Casal de la gent gran de Vilanova del Camí
  Centres: Residència Pare Vilaseca
 • 09/12/2014 - Actuació de Tai-txi ViuB
  Centres: Residència Pare Vilaseca
 • 30/09/2014 - Sessió Informativa Dia Internacional de l’Alzheimer
  Centres: Hospital de dia Sant Jordi

  Com a commemoració del dia Internacional de l’Alzheimer, el  dimarts 30 de setembre a les 16:00 hs es cel·lebrarà a L’Hospital de dia Sant Jordi una sessió informativa a càrrec del Sr. Alejandro Vila , advocat de AFAB   (Associació  familiars d’ Alzheimer de Barcelona), que  parlarà de “VOLUNTATS ANTICIPADES” i “ TESTAMENT VITAL”.

 • 20/07/2014 - Exposició de pintures de Maria Gabaldón
  Centres: Residencial Viu B1

  Del 20 de juliol al 20 d’agost: EXPOSICIO DE PINTURES DE MARIA GABALDON (Resident al viu b)

 • 15/07/2014 - A l’estiu tota planta viu
  Centres: Residencial Viu B1

  Del 15 de juliol al 30 de juliol: A L’ESTIU TOTA PLANTA VIU (Els residents omplen el hall i els passadissos del viu b amb les seves millors plantes interiors)

 • 05/07/2014 - Tai-txi al carrer
  Centres: Residencial Viu B1

  Del 5 de juliol al 20 de setembre de 2014, dos cops per setmana: TAI-TXI AL CARRER (Aprofitant les vacances del curs, voluntàries del tai-txi animen a participar a la gent del carrer a practicar-lo)

 • 03/01/2014 - Concert de Reis amb la coral Terranostre
  Centres: Residencial Viu B1

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat