Notícies

Comença l’estiu al Centre De Dia de Calaf amb la revetlla

1 juliol 2013

Arriba el bon temps i el Centre de Dia Casa Joan Gimferrer de Calaf enceta les seves activitats d’estiu. Emmarcades dins del programa d’Educació Social i Animació sociocultural, aquestes activitats tenen per objectiu potenciar l’ocupació positiva del temps lliure, vetllar pel benestar emocional dels usuaris i fomentar la seva integració social.
Per aquest motiu es busca la col•laboració i la interrelació amb altres entitats del municipi per dur a terme aquestes activitats. Fins ara s’ha fet una representació de teatre a càrrec dels alumnes del grup de teatre del CEIP Alta Segarra, una exhibició de diferents modalitats de ball en línia per part del grup de ball del Casal de la Gent Gran de Calaf i la Revetlla i Ball de Sant Joan, per a la qual els usuaris van elaborar les coques i la decoració a través del taller de cuina i manualitats.
Aquest conjunt d’activitats han tingut molt bona acollida per part dels usuaris i usuàries del Centre de Dia que, d’aquesta manera trenquen la rutina i mantenen la consciencia temporal, al mateix temps que donen sentit a les festivitats anuals. Per finalitzar aquest cicle es realitzarà el 10 de juliol una visita a la Casa Bertran de Calaf, on actualment hi ha el Casal de la Gent Gran.

Festa del Soci al Casal

D’altra banda, el passat dissabte 22 de juny, coincidint amb la revetlla de Sant Joan, a l’Esplai de la Gent Gran de Calaf hi va haver festa grossa. Es celebrava la Festa del Soci amb una sèrie d’actes que van tenir lloc al fantàstic jardí de la Casa Bertran.
L’activitat va començar amb un concert d’acordió, per seguir després amb una demostració de ball en línia a càrrec dels alumnes de taller que es porta a terme durant l’any. El punt i final el posava una divertida representació, portada a terme pels membres de l’Esplai que participen en el taller de teatre dirigit per Martí Viñas.
El públic va passar-s’ho d’allò més bé, i la festa va acabar amb un pica-pica per a tots els assistents, grans i petits.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor