Notícies

El Centre de Dia Casa Joan Gimferrer de Calaf organitza una jornada de portes obertes

5 maig 2013

Aquest diumenge 5 de maig totes aquelles persones que ho vulguin podran conèixer de primera mà les instal•lacions i el personal del Centre de Dia Casa Joan Gimferrer de Calaf. De 10.00 h a 13.00 h, i de 17.00 h a 20.00 h de la tarda, el Centre romandrà obert i a punt per atendre preguntes i consultes de tots els visitants. També s’hi instal•larà la bonica exposició de labors creades per les membres de l’Associació ARCA, una bona ocasió per veure de prop els seus treballs.

El Centre de Dia Casa Joan Gimferrer, gestionat pel Consorci Sociosanitari d’Igualada, és un servei de suport a les persones amb dependència i a les seves famílies. Així, ofereix durant el dia una atenció mèdica, terapèutica, psicològica i sociocultural individualitzada, per facilitar totes les tasques bàsiques de la vida diària i per afavorir, així, la permanència en l’entorn familiar habitual.

Un mes ple d’activitat

La jornada de portes obertes al Centre de Dia encetarà una sèrie d’activitats dedicades a la gent gran que es portaran a terme aquest mes. El dimarts 7 de maig a les 5 de la tarda hi haurà una xerrada a l’Esplai de la Gent Gran, sobre “Recursos de serveis socials adreçats a gent gran”. El dimarts 14, també a l’Esplai i a les 5 de la tarda, els Mossos d’Esquadra parlaran de com prevenir maltractaments a les persones grans. El dijous 16 serà el torn de la Jornada Fisiorecreativa, un dia pensat especialment per a moure’s i fer activitat física.

Però aquest mes de maig encara hi ha dues propostes mes. D’una banda, un taller d’entrenament de la memòria que començarà el proper 15 de maig, amb una durada de 8 sessions. De l’altra, el taller “1, 2, 3 Relaxa’t”, d’autocura en l’àmbit físic i emocional, que s’impartirà en 3 sessions. Per a inscriure-us en aquestes dues activitats, adreceu-vos a l’Ajuntament de Calaf.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor