Notícies

El Consorci Sociosanitari d’Igualada cel·lebra la diada de Sant Jordi a tots els seus centres

23 abril 2014

Residència Pare Vilaseca: El passat 23 d’abril de 2014 vam celebrar la diada de Sant Jordi a la Residència Pare Vilaseca. Més d’un centenar de residents i usuaris del Centre de Dia van poder gaudir d’una matinal de poesia, roses i sardanes. Aquest any, l’indret per a la celebració va ser el jardí de la Residència, la qual cosa ens va permetre poder ampliar la participació a la gran majoria de residents.
Els voluntaris: Narcís, Valentí, Tomàs, Eusebia i Narcís, van recitar tot un reguitzell de poemes dedicats a Sant Jordi i d’altres, juntament amb les residents Celerina Solé i Maria Manzano.
Vam rebre també la visita del Sr. Alcalde Marc Castells, que va dedicar unes paraules i una rosa a tots els presents.
Finalment vam poder gaudir d’un refrigeri tots plegats.

Vegeu fotos de la festa de Sant Jordi 2014 a la RPV.

Hospital de Dia Sant Jordi : A l’Hospital de dia varem celebrar la Diada de sant Jordi amb una ballada de sardanes del grup sardanista de Vilanova del Camí. Després els avis van continuar amb música i ball ofert pel duo musical.
Aprofitant que la Diada coincidia amb dia de mercat, vàrem instal·lar una “paradeta” a la porta de l’edifici, amb objectes elaborats pels avis, per oferir-los a la gent que d’aquesta forma feia col•laboracions per l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Barcelona (AFAB).

Vam rebre la visita de l’Alcalde de la Ciutat, Sr. Marc Castells, del gerent Sr. Jordi Ferrer i la directora del CSSI Sra. Mª Àngels Riba, que van repartir personalment una rosa a cada usuari i a tot el personal.

Vegeu fotos de la festa de Sant Jordi 2014 a l’Hospital de Dia Sant Jordi.

Centre de Dia Casa Joan Gimferrer de Calaf: El 23 d’abril al matí vàrem anar a veure les parades de llibres que oferien els alumnes de l’escola Alta Segarra de Calaf. Varem passejar i ballar unes sardanes.
A la tarda, vam tenir la presència de la regidora de benestar social de l’ajuntament de Calaf, Pilar Cardona, i la col.laboració de Josep Vilaseca i Eloi Fonoll que ens van venir a llegir poesia.

Centre de dia Mar i Cel de Piera: Enguany, la diada de Sant Jordi al Centre de dia Mar i Cel ha estat una jornada intergeneracional. Ens ha vingut a visitar l’Escola Bressol “Gall Mullat” de Piera. Els més petits ens han cantat vàries cançons, i posteriorment ens han fet entrega d’uns quadres fets per ells. Petits i grans s’ho han passat d’allò més bé.
A més, aquest any els nostres avis han fet unes roses molt peculiars per a celebrar la diada. Han estat molt contents amb les activitats programades.

Vegeu fotos de la festa de Sant Jordi 2014 al CD Mar i Cel.

Centre de Dia Arian: La diada de Sant Jordi al centre de dia Arian va ser un dia molt especial i molt celebrat per tots nosaltres. Vam començar el dia amb l’entrega de la rosa per part de l’alcalde de la ciutat, el Sr. Marc Castells acompanyat del nostre gerent Sr. Jordi Ferrer, la nostra directora tècnica Mª Àngels Riba i la directora de l’Arian Glòria Casadesús.
A la tarda, com ja es tradició al centre, vàrem anar a fer una visita a les parades de llibres i flors de la plaça de Cal Font, tenint una grata trobada intergeneracional amb els nens de les diverses escoles que en aquell moment també realitzaven la seva visita. Aquest any l’assistència ha estat molt nombrosa, amb un total de 24 avis i àvies, i ens van acompanyar un gran nombre de familiars i voluntaris. Sense ells no hagués estat possible tanta participació. Aprofitant l’agradable temperatura, tots junts, familiars, usuaris/es, personal i voluntaris vam gaudir d’un refrigeri en una de les terrasses de la mateixa plaça de Cal Font.

Vegeu fotos de la festa de Sant Jordi 2014 a l’Arian.

Residencial Viu B1 Per Sant Jordi, al vestíbul dels pisos ViuB1 hem tingut la sort de gaudir d’una exposició singular, d’en Jaume Vilajoana i Vilajoana, reconegut pintor i fill de Pilar Vilajuana, veïna del residencial.
Tal com ell va dir en la presentació: “No he pintat mai sense sucar els dits al cor”.
I aixi es, literalment, perquè en Jaume pinta utilitzant com a eines els seus dits. Ni pinzells ni paletes.
També vam tenir la visita de l’Alcalde d’Igualada Sr. Marc Castells juntament amb la direcció del Consorci que ens van entregar una rosa a cada usuari del Residencial ViuB1.

Residencial Viu B2 El dia 23 d’abril, als pisos Viu B2 vàrem celebrar la diada del nostre Patró, Sant Jordi. Per alguns dels nostres veïns el dia va començar ben d’hora ja que teníem d’enllestir l’exposició, que aquest any estava dedicada a les eines de camp i les construccions en miniatura.

Les obres exposades son de les col•leccions dels nostres veïns, el Sr. Ignasi Ferrer i el Sr. Antoni Martí, que amb la col•laboració de la Sra. Carolina Riba i el Sr. Josep Morales varen preparar-nos l’Exposició. Al migdia ens va visitar l’alcalde de la ciutat, el Sr. Marc Castells acompanyat del gerent i la directora del CSSI, que molt amablement van fer lliurament d’una rosa a tots els veïns.

Posteriorment es va fer la inauguració i visita a l’exposició, i desprès, com ja es costum de cada mes, vàrem celebrar un dinar de germanor al Restaurant El Savi, on el Manolo i l’Albert ens van preparar un dinar per llepar-nos els dits.

Vegeu fotos de la festa de Sant Jordi 2014 al ViuB2.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor