Notícies

El CSSI participa en la formació en atenció sociosanitària de Càritas

20 març 2017

El passat mes de febrer es va iniciar l’acció formativa d’atenció sociosanitària a la persona i treball domèstic que realitza l’entitat de Càritas a Igualada. El Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI) hi participa des de fa diversos anys i enguany novament ho està fent amb la participació de diferents professionals de l’empresa incloent l’Amàlia Pérez, responsable del servei d’atenció a domicili, l’Imma Sánchez, treballadora familiar del servei d’atenció a domicili, i la Victòria Fernàndez, responsable de neteja i bugaderia.

El curs està dissenyat per formar en competències tècniques necessàries per realitzar les atencions a la llar i les atencions personals dins l’àmbit sociosanitari  en el domicili de persones amb especials necessitats de salut física, psíquica i social. Això es fa amb les estratègies i procediments més adequats per mantenir i millorar l’autonomia personal i les relacions amb l’entorn.

Es tracta d’una acció formativa de 220 hores teòriques més 100 hores pràctiques, on també hi col·laborarà el CSSI oferint pràctiques en residència, Servei d’Atenció a Domicili, bugaderia i neteja.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor