Notícies

Encarnació Vendrell celebra 100 anys a la Residència Pare Vilaseca

17 desembre 2019

La Sra. Encarnació Vendrell, atesa a la Residència Pare Vilaseca d’Igualada, va complir 100 anys d’edat, ahir, dilluns 16 de desembre de 2019.

Per celebrar el centenari va rebre la visita de Marc Castells, Alcalde d’Igualada, Carme Riera, Primera Tinent d’Alcalde, Jordi Ferrer, Gerent del Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI) i Maria Àngels Riba, Directora Tècnica del CSSI, que li van traslladar la seva felicitació. L’acte es va dur a terme a la Residència Pare Vilaseca, on viu actualment, i l’homenatjada va estar acompanyada per la seva filla, nets, un dels besnets, companys de residència i personal del centre.

L’Ajuntament va obsequiar L’Encarnació amb un llibre de fotografies de les principals tradicions d’Igualada, i el CSSI amb un ram de flors i un conjunt de productes d’higiene personal. També va rebre la medalla que la Generalitat de Catalunya atorga a les persones que compleixen 100 anys. L’Encarnació va mostrar la seva bona memòria i va recitar diversos versos i fragments de llibres plens de bons consells. Els assistents ho van celebrar amb un pastís commemoratiu dels 100 anys i amb un tast de cava. Enhorabona Encarnació!

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor