Notícies

La Pobla de Claramunt aprova la creació de l’òrgan que tirarà endavant la residència

22 setembre 2009

Ajuntament i Consorci Sociosanitari d’Igualada treballaran junts per crear l’equipament

La Pobla de Claramunt ha aprovat, en sessió plenària de caràcter extraordinari, la constitució del Consorci de Serveis d’Atenció a la Dependència per tirar endavant el projecte de construcció de la residència per a la gent gran. Tots els partits polítics del consistori van votar a favor d’aquesta mesura.

Aquest òrgan serà format per representants de l’Ajuntament i del Consorci Sociosanitari d’Igualada. L’alcalde, Santi Broch, ha comentat que l’equip de govern és conscient que el projecte és lent i s’allarga, “però ens hem hagut d’anar adaptant a la conjuntura econòmica que estem vivint”. Broch va afirmar que equipaments com aquests són necessaris i va explicar que des de la Generalitat i des de les entitats financeres es demana la constitució d’aquest consorci per atorgar subvencions o deixar diners. Per la seva banda, el PSC va plantejar la possibilitat que entre els representants del consistori poblatà hi hagi presents els grups municipals que són a l’oposició. L’alcalde va assegurar que recollia la proposta i que l’estudiaria.

El projecte executiu de la residència es va aprovar de forma inicial al ple del mes d’octubre del 2008. La construcció d’una residència per a la gent gran a la Pobla de Claramunt és un projecte que ve de llarg, ja que fa uns anys ja s’havia aprovat el projecte bàsic i l’executiu per a un equipament de 32 places. Però l’any 2006, per recomanació de la Generalitat, es va ampliar a 54. Això va obligar a iniciar de nou el procés, de manera que la Pobla encara espera que es comenci la construcció d’un equipament que atendrà les necessitats de la gent gran.

Font: Regió7

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor