Notícies

Maria Àngels Rosich celebra 100 anys a la Residència Pare Vilaseca

11 gener 2018

Aquesta setmana na Maria Àngels Rosich, atesa a la Residència Pare Vilaseca d’Igualada i nascuda el 7 de gener de 1918, ha complert 100 anys d’edat. El dimarts a la tarda s’ha fet la celebració d’aquest aniversari a la nova sala d’actes de la Residència Pare Vilaseca. L’homenatjada ha estat acompanyada per la seva família, companys de residència i personal del centre. L’acte ha comptat amb la presència de Carme Riera, Quarta tinent d’alcalde i regidora d’Acció Social i Igualtat de l’Ajuntament d’Igualada, Pere Camps, Regidor de Promoció Cultural, Jordi Ferrer, Gerent del Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI) i Maria Àngels Riba, Directora Tècnica del CSSI.

S’ha obsequiat la Sra. Rosich amb un ram de roses, un bastó i un altre ram de flors variades. També se li ha entregat la medalla que la Generalitat de Catalunya fa arribar a les persones centenàries. Per finalitzar, ho ha celebrat bufant les espelmes d’un pastís commemoratiu dels seus 100 anys, i amb un tast de cava i un petit aperitiu.

En la tarda de dimecres ha rebut la visita de l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, que li ha traslladat, en nom de l’ajuntament i del conjunt de la ciutat, la seva felicitació, i l’ha obsequiat amb el llibre fotogràfic “Igualada: festes i tradicions” de Marc Vila. Enhorabona Maria Àngels!

Vegeu totes les fotos en aquest àlbum de Flickr.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor