Notícies

Neix el programa radiofònic “Parlem de cuidar?” per tractar l’ètica al CSSI des de la quotidianitat

12 febrer 2024

El grup d’ètica del Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI) ha posat en marxa un programa radiofònic per continuar treballant els valors que defineixen el seu codi ètic, que va néixer amb l’objectiu d’assegurar l’ètica dins l’entitat per millorar les relacions socials i interpersonals des d’una mirada de respecte i dignitat per a la persona.

Entre diferents accions ja realitzades ha creat el nou programa radiofònic anomenat “Parlem de cuidar?” amb la col·laboració de de Radio Nova de Vilanova del Camí i la direcció de la periodista Mireia Rubio. El programa s’emetrà un cop al mes i serà protagonitzat per la periodista presentadora i per professionals del CSSI. El projecte comptarà amb la intervenció de cinc centres del CSSI: Hospital de dia Sant Jordi, Residència i Centre de dia Pare Vilaseca, Centre de dia Mar i Cel de Piera, Centre de dia Montserrat i el Servei d’Atenció a Domicili (SAD).

Per tal de poder anar més enllà de l’emissió mensual, a l’apartat de Missió, Visió i Valors de la pàgina web del CSSI, hi figurarà un enllaç on es podran trobar els podcasts amb aquestes converses enregistrades per reproduir-les en qualsevol moment.

En el primer programa les professionals de l’Hospital de Dia Sant Jordi animen a fer-nos algunes preguntes com ara: què és ser vulnerable?, quins factors fan que pugui variar la vulnerabilitat?, quines necessitats i suports s’han de valorar des d’una visió integral de la persona?, o quins factors poden empoderar la persona dintre de la seva vulnerabilitat?, entre altres.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor