Notícies

Pere Bartolí, convidat de gener a l’Hospital de dia Sant Jordi

31 gener 2024

El divendres 26 de gener l’Hospital de dia Sant Jordi va rebre a la primera persona convidada d’enguany, en Pere Bartolí, membre activista reconegut a l’Anoia per la seva implicació en diferents causes, actualment tresorer de l’Associació de Familiars d’Alzheimer i altres Demències de l’Anoia (AFADA) i membre de la colla excursionista de Vilanova del Camí, que aquest any fa 25 anys.

Aquest any farà 50 anys que en Pere es va casar amb l’Elena amb la qual han creat una família. Va començar a treballar com a ferrer amb tan sols 8 anys d’edat amb el seu pare i avi, i posteriorment va passar per fàbriques com la SEAT i va fer classes de dibuix, pintura i ceràmica. En la seva vessant d’artista, ha fet ceràmica catalana, vitralls, talles de fusta, forja, treballs amb plata i dibuix i pintura.

En Pere es defineix com a recol·lector d’objectes antics, i porta des dels set anys col·leccionant antiguitats. La seva passió són els pessebres i actualment en té 23 exposats a la Tossa de Montbui durant tot el mes de febrer.

La visita d’en Pere va ser una jornada interessant i molt emotiva, doncs vam fer un viatge al passat amb els objectes que ens va fer arribar al centre, que estaran exposats uns dies més. Gràcies, Pere, per la teva visita!

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor