Notícies

Un miler de persones visita l’ampliació de la residència a Santa Coloma de Queralt

13 març 2010

El Consorci Sociosanitari d’Igualada estén la seva experiència a Santa Coloma

Aquest dissabte, 13 de març, el Consorci Sociosanitari d’Igualada ha organitzat una jornada de portes obertes a la residència Nostra Senyora del Carme de Santa Coloma de Queralt per visitar les obres d’ampliació del centre, que han anat a càrrec de l’entitat amb seu a Igualada. La jornada ha estat un èxit de participació ja que durant el matí i la tarda han passat un miler de persones per les noves instal·lacions.

L’ampliació ha consistit en la construcció d’un nou edifici de tres plantes adjacent al ja existent. Ha estat a càrrec del Consorci Sociosanitari de Santa Coloma, organisme integrat per l’Ajuntament d’aquest municipi i el Consorci Sociosanitari d’Igualada. L’actuació ha permès a la residència guanyar inicialment 13 noves places, ja que l’antic edifici en disposava de 54 i el nou en té 58. Amb aquesta ampliació es donarà resposta a la llista d’espera que té el centre.

De tota manera, segons el CSSI, “l’ampliació és la primera fase d’un projecte més ambiciós que també preveu remodelar la residència ja existent”. Les obres de reforma s’iniciaran en les setmanes vinents un cop s’hagi completat el trasllat dels usuaris. En aquesta reforma s’habilitaran unes 12 places més a l’antic edifici, de manera que la residència en disposarà de 70. Deu d’aquestes places seran sociosanitàries (per a casos amb un elevat grau de dependència).

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor