Notícies

Xerrada sobre el Servei d’Atenció a Domicili amb la Fundació Montblanc

24 febrer 2017

El dijous 23 de febrer, l’equip del Servei d’Atenció a Domicili del Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI), format per Amàlia Pérez, Treballadora Social i Responsable del Servei, Dolors Galceran, Treballadora Social del SAD i Centre de Dia Barri Montserrat, Imma, treballadora familiar i Eva, administrativa del servei, varen impartir una xerrada sobre el servei de SAD i altres recursos i serveis amb que compta el CSSI, adreçada a les voluntàries de la Fundació Montblanc.

“Mou fitxa” es un programa de voluntariat que neix de la Fundació Montblanc, format per un grup de mares de l’escola Montclar, que des de fa uns mesos van iniciar un projecte de cooperació amb el CSSI i realitzen activitats amb usuaris de Residència i Centre de dia. Mou fitxa mostra interès per ampliar coneixements en tot el que fa referència a la gent gran , per tal de poder conèixer i aportar tot el que està al seu abast. Mensualment dediquen un dia en que intercanvien experiències i coneixements.

Cal remarcar la gratitud amb que ens va acollir la Fundació. La xerrada va transcórrer dins un caire informal i amè on l’intercanvi de coneixements i experiències va fluir.

Mou Fitxa té la voluntat de donar un pas més i arribar als domicilis mitjançant el voluntariat, per tal de poder dedicar part del seu temps a millorar la qualitat de vida de les persones grans. Els voluntaris tenen un paper important en la societat actual i la seva ajuda és clau.

L’equip de SAD vol agrair la gran tasca que duen a terme i l’acolliment que ens van donar.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor