Notícies

Acord de l’osteòpata Sílvia Grau amb el CSSI

24 octubre 2017

La fisioterapeuta i osteòpata Sílvia Grau ha arribat a un acord amb el Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI) per realitzar tractaments d’osteopatia a la seva consulta situada a Òdena amb condicions especials per als treballadors del CSSI, que es poden consultar al telèfon 678 368 366 o a la seva web. Això complementa els tractaments de fisioteràpia que la Silvia realitza des de l’any 2014 a les persones ateses a la Residència Pare Vilaseca d’Igualada. L’acord ha estat rubricat amb la Maria Àngels Riba, Directora Tècnica del CSSI.

L’Osteopatia és una disciplina que té l’objectiu de visualitzar de manera holística el cos humà, entenent-lo com una unitat. Per això utilitza un conjunt de tècniques manuals basades en els 4 principis bàsics d’aquesta disciplina: Relació entre l’estructura i la funció, El cos com a una unitat, L’autoregulació del propi cos, i l’homeòstasi.

L’objectiu principal és localitzar l’origen del problema i abordar les alteracions de la salut mitjançant la recuperació del propi equilibri orgànic, per finalment arribar a l’homeòstasi del cos. Es poden utilitzar diferents enfocaments com són l’estructural, el visceral i el cranial.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor