Notícies

Acord entre el Consorci Sociosanitari d’Igualada i la Mútua General de Catalunya

9 maig 2017

El passat 25 d’abril, el Sr. Jordi Ferrer, Gerent del Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI), i el Sr. Guillermo Padrisa, Sots-Director General de la Mútua General de Catalunya, van signar un acord de col·laboració mitjançant el qual treballadors, voluntaris i familiars de totes les persones ateses pel CSSI poden accedir a les assegurances de cobertura sanitària que ofereix la Mútua General de Catalunya en condicions avantatjoses. La signatura va tenir lloc a les instal·lacions centrals del CSSI a la Residència Pare Vilaseca d’Igualada. L’acord s’aplica als 220 treballadors, 40 voluntaris i 1500 persones ateses pel CSSI i en els tres casos als seus familiars de primer grau. El CSSI, ens format per l’Ajuntament d’Igualada i el Consorci de Salut i Social de Catalunya, gestiona la Residència i centre de dia Pare Vilaseca, el Centre de Dia Montserrat, el Centre de Dia Mar i Cel, l’Hospital de Dia Sant Jordi, els pisos ViuB1 i ViuB2, el Servei d’Atenció Domiciliaria a Igualada i comarca, i el 4D Health.

La relació entre el Consorci Sociosanitari d’Igualada i la Mútua General de Catalunya no és nova. El 2016 les dues entitats, juntament amb l’alumnat i professors de l’Institut Badia i Margarit, van organitzar actes a la Residència Pare Vilaseca i al Centre de Dia Montserrat per cloure la campanya “1 Origami 1 Euro”. Aquesta iniciativa solidària, impulsada per la Fundació Mútua General de Catalunya, proposa la col•laboració activa dels alumnes d’instituts i escoles d’arreu de Catalunya que s’impliquen fermament elaborant grues de paper, que la Mútua entrega a diverses fundacions, entre elles la Marató de TV3, en forma de donatiu. En la darrera edició es van confeccionar més de 330.000 grues que la Fundació va transformar en un donatiu de 50.000 € destinats a diverses causes solidàries.

La Mútua General de Catalunya disposa d’una àmplia gamma d’assegurances d’assistència sanitària que proporcionen les màximes prestacions, serveis addicionals i programes preventius. L’assegurança amb més demanda és l’A-S Total, que cobreix totes les especialitats mèdiques i quirúrgiques, assistència d’urgència, hospitalització amb llit per a l’acompanyant, exploracions radiològiques, analítiques i de medicina nuclear, la medicació antiemètica i els protectors gàstrics en tractaments oncològics, implantació de qualsevol tipus de pròtesi, assistència en viatge, psicoteràpia, medicines alternatives i Teleconsulta mèdica 24 h, entre altres. A més, l’entitat asseguradora ofereix un ampli quadre mèdic, sense restriccions de centres o equips mèdics de prestigi. En el darrer estudi publicat pel Col•legi Oficial de Metges de Barcelona la Mútua General de Catalunya es considerada, pel col•lectiu mèdic, un any més, com l’entitat de caràcter mutualista més ben valorada de Catalunya.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor