Notícies

Activitats d’estiu 2016 al Centre de Dia Montserrat

12 setembre 2016

Durant el passat mes d’a2016_09_12-entrega-de-medalles-olimpiquesgost el Centre de Dia Montserrat, gestionat pel Consorci Sociosanitari d’Igualada, ha realitzat tot un seguit d’activitats relacionades amb esdeveniment socials de transcendència per la ciutat.
Durant la segona setmana del mes i aprofitant que aquest any ha estat un any olímpic, el centre ha celebrat les seves pròpies olimpíades, adaptant alguns dels esports més populars de Rio 2016 a les necessitats dels nostres usuaris.

Els avis i àvies, a més de millorar i mantenir-se en forma, van gaudir i riure d’allò més. El darrer dia hi va haver la jornada de clausura amb medalles per tots els participants i un pica-pica per celebrar l’èxit d’aquestes Olimpíades tan especials.

2016_09_12-ball-festa-majorUn altre esdeveniment important per la ciutat i que va celebrar el centre va ser la Festa Major. Degut a l’escassa mobilitat de molts dels nostres usuaris i la impossibilitat d’assistir als actes, es va portar al centre un tastet d’algunes activitats de la festa major de la ciutat. Així, durant la setmana del 22 al 29 d’agost vam gaudir de d’activitats com els jocs besties, el ball del fanalet, el campionat de petanca, el bingo de Festa Major i una visita dels gegants i nans d’Igualada, que ens van fer gaudir en primera persona de la festa més important de la ciutat.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor