Notícies

Caixa Manresa aporta 10.000€ a un projecte del Consorci Sociosanitari d’Igualada

12 maig 2009

Per cinquè any consecutiu l’Obra Social de Caixa Manresa ha premiat amb 10.000€ un projecte per als usuaris i els residents del Consorci Sociosanitari d’Igualada. Aquesta aportació econòmica forma part del programa d’ajuts que Caixa Manresa convoca cada any amb l’objectiu de col·laborar amb entitats sense ànim de lucre i de la seva zona d’influència.

La subvenció concedida enguany, anirà destinada al projecte ” Som-hi !!! “, que desenvoluparà tot un seguit d’activitats ludicoterapèutiques a la Residència Pare Vilaseca. Les activitats que conformen el projecte d’aquest any, giraran a l’entorn dels eixos temàtics de la primavera i de les festes nadalenques, alhora que es treballaran els aspectes cognitius, psicomotrius, etc. dels participants. Donant continuitat a la filosofia d’aquests projectes, les activitats estaran obertes a familiars i a totes les persones vinculades al CSSI, per tal de potenciar les interrelacions entre ells i els residents i amb l’entorn més immediat.

L’acte de signatura del conveni entre Caixa Manresa i el Consorci Sociosanitari d’Igualada, va tenir lloc dimecres 6 de maig a les oficines centrals de Caixa Manresa d’Igualada.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor