Notícies

Caixa Manresa subvenciona amb 9.000 euros el projecte “Te + per tu” de la Residència Pare Vilaseca

29 maig 2008

Un any més, la Caixa Manresa ha subvencionat un projecte d’activitats per als usuaris de la Residència Pare Vilaseca, centre gestionat pel Consorci Sociosanitari d’Igualada. Aquesta aportació econòmica s’emmarca en el programa d’ajuts socials que l’entitat financera  convoca anualment amb l’objectiu de col.laborar en projectes d’entitats sense ànim de lucre que volen millorar l’atenció social i la qualitat de vida de les persones i col.lectius més fràgils i vulnerables i, en definitiva, donar resposta a les noves necessitats socials.

El programa “Te + per tu” contempla un seguit d’activitats lúdiques i formatives que es desenvoluparan les últimes setmanes de cada mes, des de maig fins al desembre. Cada setmana estarà relacionada amb un tema específic, des de la natura i el medi ambient fins a la diversitat, infància i joventut, música i ball, la festa major o les tradicions de Nadal.

Els usuaris de la residència i els seus familiars podran gaudir d’un ampli ventall d’activitats com són: tallers de cuina, classes de ball, exhibicions, concerts, visites a museus i excursions, xerrades, cinema, etc

Font: L’Enllaç, 29 de maig de 2008

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor