Notícies

Sortejats els 66 habitatges per a gent gran del carrer de Joaquima Vedruna – Viu B

22 maig 2008

Allau de sol·licituds per accedir als pisos amb serveis per a la gent gran Viu B

El passat 14 de maig es van sortejar davant notari els pisos amb serveis per a la gent gran d’Igualada. El Museu de la Pell es va omplir per conèixer els noms de les persones que podran accedir a un dels 66 habitatges de la promoció Viu Bé del carrer de Joaquima Vedruna, 23. Com que la demanda, en aquesta primera promoció d’habitatges, ha arribat al centenar de sol·licituds, aquelles persones que no obtinguin un dels pisos passaran a una llista d’espera.

El Consorci Sociosanitari d’Igualada ja treballa en una segona promoció de 71 pisos de lloguer amb serveis que es faran a l’avinguda Gaudí, al costat de la Residència Pare Vilaseca.

Els habitatges, adaptats i moblats, tenen 50 metres quadrats amb pàrquing i traster opcional. Són d’una habitació doble, bany adaptat, cuina equipada, menjador sala d’estar i terrassa. També disposen d’alarma centralitzada. Pel que fa a serveis comuns, tenen un punt d’atenció les 24 hores, despatx de metge i infermeria, restaurant, gimnàs, servei de bugaderia, espai d’hidromassatge, biblioteca i sala polivalent.

Font: L’Enllaç, 22 de maig de 2008

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor