Notícies

L’alcalde de Manlleu visita Igualada per conèixer experiències en serveis socials i sociosanitaris

20 maig 2008

Manlleu es fixa en el model de gestió dels pisos per a la gent gran d’Igualada. L’alcalde de Manlleu visita diferents equipaments com l’Hospital d’Igualada, la residència Pare Vilaseca o l’Hospital de dia Sant Jordi.

L’alcalde de Manlleu, Pere Prat, acompanyat del regidor de l‘Àrea de Benestar Social, Salut Púbica i Consum, Joan Carles Rovira, i de la regidora d’Habitatge, Maria Gràcia Poblet, van visitar aquest dilluns la ciutat d’Igualada per conèixer la seva experiència en serveis socials i sociosanitaris.

Al migdia els va rebre a l’Ajuntament l’alcalde d’Igualada, amb qui van mantenir una reunió acompanyats també de membres del consistori. A continuació, acompanyats per Aymamí van visitar diferents equipaments de la capital de l’Anoia com són l’Hospital d’Igualada, la residència Pare Vilaseca, l’Hospital de dia Sant Jordi i els pisos per a la gent gran Viu B.

Pere Prat ha valorat molt positivament la visita, que s’emmarca en “la voluntat del món local de compartir coneixements i d’aprendre experiències de gestió que estan funcionant”. Prat ha agraït l’acollida rebuda per part de l’Ajuntament d’Igualada, i s’ha mostrat satisfet de les experiències que ha pogut conèixer sobre el terreny.

Com l’alcalde d’Igualada, Jordi Aymamí, el de Manlleu és vicepresident del Consorci Hospitalari de Catalunya, on diversos municipis treballen de la mà en polítiques sanitàries. Aymamí va emmarcar en la mateixa voluntat de cooperació i d’aprofitament dels recursos municipals la visita de l’alcalde de Manlleu. Aquesta visita s’ha fet com a intercanvi a la que l’alcalde d’Igualada va fer el mes de març a Manlleu. Properament és previst fer altres visites per conèixer novetats en la gestió de serveis municipals.

Fonts: El Ter, 20 de maig de 2008;  L’Enllaç, 22 de maig de 2008

 

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor