Notícies

Caixa Manresa subvenciona un projecte per a persones grans del CSSI

10 agost 2007

Caixa Manresa i el Consorci Sociosanitari d’Igualada han signat recentment un conveni de col·laboració per realitzar un projecte d’activitats per millorar la qualitat de vida de les persones grans amb diferents graus de dependència.

El projecte del Consorci Sociosanitari d’Igualada s’ha dut a terme a la residència Pare Vilaseca i ha tingut per objectiu treballar, per mitjà d’activitats relacionades amb les tradicions i la cultura popular, la memòria i ajudar, així, a estimular les funcions intel·lectuals dels avis i àvies de la residència. El projecte, batejat com Recorda’t, estava format per un total de 19 activitats, entre les quals hi havia un taller d’elaboració de productes artesans com ara la melmelada i el mató, una projecció de programes de televisió antics o una desfilada de vestits antics. Diverses activitats que van permetre treballar aspectes com la memòria i la reminiscència, amb l’objectiu d’estimular les seves capacitats intel·lectuals i, en definitiva, la seva autonomia personal i millorar la seva qualitat de vida.

En total, Caixa Manresa ha escollit prop de 150 projectes, d’entitats provinents d’arreu de Catalunya, i destina 700.000 euros a ajuts socials en la Convocatòria 2007.

Publicat a Regió7

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor