Notícies

Serveis del Centre de Dia Mar i Cel

16 gener 2013

El Centre de dia és un servei de suport a les persones amb dependència per recuperar o millorar l’autonomia personal i social. El Centre de Dia Mar i Cel de Piera ofereix: Atenció mèdica, terapèutica, psicològica i sociocultural individualitzada, per facilitar totes les tasques bàsiques de la vida diària i per afavorir, així, la permanència en l’entorn familiar habitual. Atenció gerontològica centrada en la persona i que té com a punt de partida la dignitat de la persona. L’atenció és personalitzada des de l’autonomia i la independència, creant entorns flexibles, facilitadors i proveïts de suport.

Equip humà
L’equip multidisciplinari el constitueix una infermera, una fisioterapeuta, una psicòloga, dues auxiliars de geriatria i treballadores familiars, una integradora social, una treballadora social i una cuinera.

Serveis
Administració de medicació
Suport en les activitats de la vida diària
Estimulació cognitiva
Servei de menjador, amb supervisió dietètica
Valoracions psicològiques
Tractaments de fisioteràpia
Tallers ocupacionals
Higiene, dutxa, cures d’infermeria

Capacitat
25 persones, amb 20 places concertades amb la Generalitat, reservades per a persones beneficiàries de la llei de la dependència, i també disposa de places privades.

Testimoni de Mercè Lou Martín, usuària del Centre de Dia Mar i Cel: “El Centre és preciós. Estic encantada des del primer dia. Fem manualitats, dibuixos,… fins i tot he fet un escut de Piera amb grans d’arròs. Abans de venir tenia una idea negativa dels centres de dia, ja que en vaig veure un i no estaven com aquí. Aquí estem molt ben atesos i no ens falta res. Les noies ho tenen tot: són amables, simpàtiques, tenen molta paciència i mai et fan una mala cara. Si et veuen trista, t’animen…”

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor