Notícies

Cinquè aniversari amb concert al ViuB2

3 novembre 2017

Ahir dijous dia 2 de novembre a les 5 de la tarda els residents de l’edifici residencial ViuB2 van gaudir d’un concert i ball a càrrec del grup Som-Hi Band. El concert formà part de la celebració del cinquè aniversari de l’obertura d’aquest edifici de pisos de lloguer amb serveis per a gent gran, situat a l’Avinguda Gaudí d’Igualada i gestionat pel Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI). Els residents, acompanyats de familiars i amics, ho van celebrar també amb una xocolatada servida pel restaurant El Savi, situat als baixos de l’edifici.

Jordi Ferrer, Gerent del CSSI, i Carme Riera, Quarta tinent d’alcalde i regidora d’Acció Social i Igualtat de l’Ajuntament d’Igualada, van adreçar unes paraules a tots els assistents.

L’edifici manté un 100% d’ocupació dels 71 pisos. Tot i això, degut a la rotació dels mateixos, la llista d’espera continua oberta per a totes les persones majors de 65 anys interessades en residir en un d’aquests habitatges de protecció oficial, que disposen de serveis com piscina interior d’hidromassatge, gimnàs, biblioteca amb ordinadors, premsa diària, jardins, hort i suport del conserge disponible les 24 hores.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor