Notícies

El restaurant Taller De La Bona Teca obre les portes al ViuB1

7 novembre 2017

Amb l’obertura del restaurant El Taller de la Bona Teca, Igualada compta amb una nova proposta gastronòmica. Aquest nou restaurant i cafeteria es troba situat al carrer Joaquima Vedruna, 23 d’Igualada, als baixos del Residencial ViuB1, edifici gestionat pel Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI). Es tracta d’un local obert a tot el públic amb una proposta gastronòmica casolana amb una excel·lent relació qualitat-preu i basada en la dieta mediterrània i productes de qualitat.

El cafè-restaurant està gestionat per Elisenda Rovira, professional igualadina que compta amb una llarga experiència en el món de la restauració, i que en el passat havia gestionat l’Acústic, al carrer de Sant Pau, i prèviament havia estat cuinera en varis establiments a Itàlia i a Catalunya.

L’acte d’inauguració s’ha fet el dilluns 6 de novembre de 2017 amb un aperitiu en que els assistents han pogut gaudir de cançons interpretades per Enya, una jove cantant igualadina amb un prometedor futur. Per la seva part, Marc Castells, President del CSSI i Alcalde d’Igualada, ha fet arribar un missatge desitjant molta sort a aquesta nova iniciativa empresarial de la ciutat.

El local està obert els set dies de la setmana, amb horari de dilluns a dissabte de 8 a 20 hores i els diumenges de 9 a 17 hores. Ofereix esmorzars els dies laborables, esmorzars de forquilla els dissabtes i diumenges, pastes acabades de fer de bon matí, dinars amb menú diari i abonaments mensuals amb preus molt atractius, berenars i servei de cafeteria. També obrirà els vespres per sopar si hi ha reserva prèvia. Ofereix convenis i acords a grups de col•lectius i institucions properes amb abonaments i descomptes.

L’oferta gastronòmica inclou l’especialitat de la casa de Fustes rodones de tastet o tapes de menuts, espectaculars paelles, garrinet o cabrit, caps de xai al forn, cargolades sota comanda per grups i melindros i xocolata desfeta. El restaurant disposa de l’acreditació Amed de cuina mediterrània i saludable.

Els clients disposen d’aparcament gratuït a la zona blanca de Cal Carner i als aparcaments del Mercat de la Masuca. El telèfon per a reserves és el 93 803 7931 i la pàgina de Facebook del restaurant és facebook.com/eltallerdbt

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor