Notícies

Contracorrent posarà música a l’Alzheimer Race

13 setembre 2018

El diumenge 23 de setembre de 2018 es celebrarà a Igualada la quarta edició de l’Alzheimer Race, la cursa i caminada solidària organitzada conjuntament per l’Hospital de Dia Sant Jordi del Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI) i l’Associació de Familiars d’Alzheimer i altres Demències de l’Anoia (AFADA) amb la col•laboració de l’Ajuntament d’Igualada.

La principal novetat d’aquest any és que la cursa tindrà la sortida i arribada a l’Escorxador, a causa de les obres que actualment hi ha a la plaça de la Masuca.

L’escalfament serà conduit per Fani, monitora del CAI Popular, que conjuntament amb els seus alumnes faran gaudir als corredors i caminants d’una activitat coreografiada a partir de les 9.15 i fins la sortida que tindrà lloc a les 10.

En acabar la cursa, el grup Contracorrent oferirà un concert que s’allargarà fins a l’entrega de premis que tindrà lloc a les 12. Contracorrent és un grup de joves de l’Anoia en constant evolució que toca diverses cares del rock, des de temes clàssics fins als temes pop més actuals, però sempre en el seu estil divertit. Actualment estan composant diverses cançons que voldran compartir amb tothom per tal que els participants de la cursa i els acompanyants les puguin gaudir durant el seu concert.

Les inscripcions estan obertes fins el diumenge dia 16 o bé fins que s’assoleixi el màxim de 1000 participants i es poden fer a les pàgines cssi.cat/alzheimerrace i facebook.com/alzheimerrace. Té un preu base de 10 euros per persona per a tots els corredors i caminants, tot i que és gratuïta per als nens menors de 10 anys d’edat que participin a la caminada. Tots els inscrits rebran un lot d’obsequis i tots els majors de 10 anys rebran una samarreta tècnica Tuga amb el logo de la cursa.

Els fons recaptats per les inscripcions i patrocinadors es destinaran a l’AFADA. L’altre objectiu de l’esdeveniment és sensibilitzar i informar la població pel que fa a aquesta malaltia degenerativa de les cèl•lules cerebrals, que a Catalunya afecta més de 112.000 persones. També es vol aprofitar l’Anella Verda Fluvial d’Igualada, l’espai verd habilitat per l’Ajuntament per a facilitar la pràctica esportiva i reforçar els hàbits saludables.

El lliurament de dorsals es farà el matí del dia 23 a partir de les 8:30 a l’Escorxador. A les 9:15 hi haurà l’escalfament coreografiat. La sortida serà a les 10:00 amb els corredors per davant dels caminants. Hi haurà servei de guarda-roba i es lliurarà avituallament a l’arribada. De 10:45 a 12:00 hi haurà l’actuació musical de Contracorrent. De 12:00 a 12:30 està previst fer l’entrega de premis als millors classificats, amb la presència de l’alcalde, Marc Castells. També es faran sortejos de regals i hi haurà activitats per als acompanyants i per als més menuts.

La cursa també està oberta a la participació d’entitats i empreses col•laboradores que realitzin aportacions econòmiques i/o donacions materials, i que poden fer-ho trucant al 93 8068188.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor