Notícies

El Centre de dia Mar i Cel fomenta el reciclatge amb les manualitats de Nadal

19 desembre 2016

Al Centre de dia Mar i Cel volem donar una segona oportunitat a diferents objectes i materials abans de desfer-nos definitivament d’ells, per contribuir a una major sostenibilitat i col•laborar amb el reciclatge, reutilitzant-los per crear manualitats.

Un dels principis del centre és el reciclatge, i per això durant tot l’any els usuaris fan treballs manuals on donen forma a aquests materials per a convertir-los en nous objectes, alhora que treballen la creativitat, la psicomotricitat fina, l’estimulació cognitiva, el treball en equip i la responsabilitat, entre d’altres.

Aquest mes de desembre estem treballant amb la temàtica del Nadal i volem donar a conèixer algunes de les manualitats i creacions que s’han fet fins ara, com per exemple rens amb suros, o arbres de Nadal amb rotllos del paper de vàter.

Una altra creació d’aquesta temporada ha estat la construcció d’un arbre de gran mida amb palets de fusta on s’han plasmat els valors extrets del comitè d’ètica del Consorci Sociosanitari d’Igualada, empresa que gestiona el centre.

Els usuaris es mostren molt contents de col•laborar amb el reciclatge i de les manualitats tan originals que s’acaben creant.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor