Notícies

El Centre de Dia Mar i Cel ha celebrat el cinquè aniversari

19 febrer 2016

Entrega d’una rosa a la voluntària del centre de dia Mar i CelAquest divendres, 19 de febrer, el Centre de Dia Mar i Cel de Piera ha celebrat el cinquè aniversari amb una festa i una jornada de portes obertes. De 9 a 12 del matí el centre ha estat obert per a tothom qui ha volgut visitar les instal·lacions i conèixer el funcionament d’aquest equipament.

A les 12 del migdia s’ha fet l’acte oficial de celebració del cinquè aniversari, amb la presència de l’alcalde de Piera, Jordi Madrid, la regidora de Salut, Gent Gran i Turisme, Vanesa Fernandez-Arroyo, el regidor d’Empresa i Ocupació, Josep Llopart, la diputada Alba Vergés, el gerent del Consorci Sociosanitari d’Igualada, Jordi Ferrer, i la responsable del centre, Laura Llamas. També hi ha hagut homenatge a l’avi amb més permanència al centre, bufada d’espelmes del pastís d’aniversari amb l’àvia més gran, obsequi d’una placa commemorativa, entrega d’una rosa a una voluntària del centre, música de revival en directe amb el Joan de Capellades, i ball i aperitiu per a usuaris i familiars.

Bufada d’espelmes del pastís d’aniversari amb l’àvia més gran del centre de dia Mar i CelEl Centre de Dia Mar i Cel és un equipament de l’Ajuntament de Piera, inaugurat el 2011 i gestionat pel Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI), amb capacitat per a 25 usuaris. El centre ofereix serveis de suport a les persones grans amb dependències amb l’objectiu de recuperar o millorar l’autonomia personal i social. Està obert de dilluns a divendres entre les 8 del matí i les 8 del vespre i ofereix una atenció mèdica, terapèutica, psicològica i sociocultural individualitzada per facilitar totes les tasques bàsiques en la vida diària i per afavorir, així, la permanència de les persones grans en l’entorn familiar habitual.

Els usuaris poden triar les franges horàries i els dies de la setmana en què desitgen el servei, i quins àpats volen incloure, ja sigui esmorzar, dinar, berenar o sopar. El centre disposa de servei de transport en vehicle adaptat i múltiples serveis assistencials.

Vegeu imatges de l’acte en aquest àlbum de Flickr.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor