Notícies

El proper dia 19, portes obertes i 5è aniversari del Centre de Dia Mar i Cel

8 febrer 2016

2016_02_08  CD Mar i Cel 2El Centre de Dia Mar i Cel de Piera celebrarà el seu cinquè aniversari el pròxim divendres 19 de febrer amb una festa i una jornada de portes obertes. De 9 a 12 del matí el centre estarà obert per a tothom que vulgui visitar les instal·lacions i conèixer el funcionament d’aquest equipament.

A les 12 del migdia tindrà lloc l’acte oficial de celebració del cinquè aniversari amb la presència de l’Alcalde de Piera, Jordi Madrid, la regidora de Salut, Gent Gran i Turisme, Vanesa Fernandez-Arroyo, i el gerent del Consorci Sociosanitari d’Igualada, Jordi Ferrer. Hi haurà pastís d’aniversari, música de Revival en directe i ball per usuaris i familiars.

El Centre de Dia Mar i Cel és un equipament de l’Ajuntament de Piera, inaugurat el 2011 i gestionat pel Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI), amb capacitat per a 25 usuaris. El centre ofereix serveis de suport a les persones grans amb dependències amb l’objectiu de recuperar o millorar l’autonomia personal i social. Està obert de dilluns a divendres entre les 8 del matí i les 8 del vespre i ofereix una atenció mèdica, terapèutica, psicològica i sociocultural individualitzada per facilitar totes les tasques bàsiques en la vida diària i per afavorir, així, la permanència de les persones grans en l’entorn familiar habitual.

Els usuaris poden triar les franges horàries i els dies de la setmana en què desitgen el servei, i quins àpats volen incloure, ja sigui esmorzar, dinar o berenar. El centre disposa de servei de transport en vehicle adaptat i múltiples serveis assistencials.

El Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI) és un organisme constituït per l’Ajuntament d’Igualada i el Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) que ofereix una atenció integral, social i sanitària per a gent gran i persones amb dependència, millorant seva qualitat de vida i potenciant la seva autonomia. Actualment gestiona places en residències, centres i hospitals de dia, pisos tutelats i servei d’ajuda domiciliària, amb uns dos-cents professionals que anualment atenen uns 1200 usuaris a Igualada i la comarca de l’Anoia.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor