Notícies

El Centre de Dia Montserrat obrirà el Parc de Salut el divendres dia 7

30 març 2017

El proper divendres dia 7 d’abril, entre les 10 i les 12 del matí, el Centre de Dia Montserrat obrirà el Parc de Salut situat als seus jardins per tal que tothom qui ho desitgi pugui realitzar activitat física saludable. L’entrada es farà per la porta principal del centre, al carrer Nicolau Tous, 34 d’Igualada. Al jardí s’oferiran diversos d’exercicis proposats per la fisioterapeuta del centre utilitzant el parc urbà de salut, que consisteix en un conjunt d’aparells que formen un circuit dissenyat per realitzar exercici físic moderat a l’aire lliure. L’activitat comptarà amb la visita de la Carme Riera, quarta tinent d’alcalde i regidora d’Acció Social i Igualtat de l’Ajuntament d’Igualada.

L’activitat forma part de la celebració del dia mundial de l’activitat física, a la que el Centre de Dia Montserrat, inaugurat el mes de gener de 2016 i gestionat pel Consorci Sociosanitari d’Igualada, s’ha volgut afegir conjuntament amb la resta de membres del GIA, Grup Impulsor d’Activitats dels Dies Mundials d’Igualada. El principal objectiu del GIA és conscienciar a la població en la prevenció de malalties, tot promovent l’activitat física i l’adopció d’hàbits i estils de vida saludables.

Amb motiu del dia mundial de l’activitat física també es farà la xerrada “Aprèn a cuidar-te” el dijous dia 6 a les 16h. a l’Aula de formació de l’Hospital d’Igualada a càrrec de l’Anna Rica i el Josep Ràmia, fisioterapeutes del Servei de Medicina Física i Rehabilitació del CSA. El dia 7 a les 9 del matí al CAP Anoia (davant l’Estació) es realitzarà una caminada i aprendrem a fer estiraments que ens ajudin a millorar la postura i prevenir possibles lesions i dolors . El dia 8 a les 10 del matí a la plaça de Cal Font hi haurà una sessió d’activitat física dirigida a l’aire lliure.

Cliqueu aquí per veure el programa amb totes les activitats del dia mundial de l’activitat física.

Cliqueu aquí per veure les fotos d’aquesta activitat al Parc de Salut.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor