Notícies

Trobada d’ex-alumnes, conte i portes obertes a l’Hospital de Dia Sant Jordi

19 abril 2017

El proper dissabte 22 d’abril l’Hospital de dia Sant Jordi d’Igualada farà una jornada de portes obertes a partir de les 5 de la tarda i durà a terme diferents activitats relacionades amb la diada de Sant Jordi. Els dos eixos centrals seran  una trobada d’ex-alumnes de l’antiga escola Sant Jordi per commemorar el 45è aniversari de la seva obertura,  i l’estrena del conte “El tresor més gran del món” per part d’AFADA (l’Associació de Familiars d’Alzheimer i altres demències de l’Anoia) i l’Hospital de dia Sant Jordi.

A les 5 de la tarda s’inaugurarà l’exposició de fotos dels ex-alumnes de l’escola Sant Jordi, centre que va obrir les portes l’any 1972 i que va estar actiu fins l’any 1994, motiu pel qual es convida a tots els ex-alumnes i persones vinculades amb l’escola a visitar-nos. Es commemorarà el 45è aniversari de l’escola tot gaudint i recordant els espais i les anècdotes en el mateix edifici.

Tot seguit es faran els parlaments, amb la presència de Fermí Capdevila, tercer tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Igualada i regidor d’Entorn Comunitari i Cooperació.

A les 5.45 començarà l’escenificació del conte preparat per l’AFADA i l’Hospital de Dia i que s’estrena aquell dia. El conte, que porta com a nom “El Tresor més gran del món”, és l’element central d’un projecte que té com objectiu la sensibilització dels escolars de primària en relació als seus tractes amb les persones grans, i específicament amb les persones amb demència o deteriorament cognitiu. Després de l’estrena d’aquesta història teatralitzada està previst que la propera representació sigui a l’escola Garcia Fossas el pròxim 22 de maig de 2017. Totes les escoles que ho vulguin poden sol·licitar a l’AFADA i a l’Hospital de Dia l’escenificació del conte en el seu centre educatiu.

A les 6 es farà un berenar d’escola, amb pa i xocolata, i començaran els tallers. Pensant en els més petits s’oferiran diversos tallers relacionats amb la diada de Sant Jordi.

Les activitats estan obertes a tothom ja que un dels objectius de l’Hospital de Dia és ser permeable i obert a la comunitat. El centre, obert l’any 2006, està ubicat al carrer Joaquima de Vedruna, 14 d’Igualada, a tocar del mercat de la Masuca, i està gestionat pel Consorci Sociosanitari d’Igualada.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor