Notícies

El Consorci Sociosanitari celebra la diada de Sant Jordi

23 abril 2015

Residència i Centre de dia Pare Vilaseca.

Concert Folk- Sant Jordi 2015A la Residència Pare Vilaseca en la vigília de la festa de Sant Jordi d’aquest any 2015 hem tingut el plaer de gaudir d’un concert de música folk a càrrec dels joves de l’escola de música d’Igualada. La iniciativa del concert va sorgir gràcies a que una de les membres del grup participa al projecte “Acompanya a un avi” de la residència en el qual els joves participants tenen trobades setmanals amb els avis. La seva música ens va emocionar i animar molt. Els temes que van sonar van ser cançons populars catalanes i irlandeses, i el moment més àlgid va arribar quan van tocar el reconegut Rossinyol, que molts dels avis van cantar.

El dia de Sant Jordi molts residents van anar a celebrar-ho a la plaça Cal Font, on van fer un passeig entre els llibres i les roses,i desprès vàrem prendre un refresc. Per la tarda va venir a la residència el Marc Castells, alcalde i president del CSSI, a repartir les roses un per un a tots els residents.

Centre de dia Arian

Sant Jordi 2015 - Plaça de Cal FontRoses i llibres, llibres i roses i la plaça de Cal Font d’Igualada plena d’infants, de gent gran, de joves buscant un llibre, comprant una rosa o simplement gaudint de l’ambient i l’espectacle meravellós de la diada de Sant Jordi que celebrem a Catalunya.

I enmig de tota aquesta gent, un gran número d’avis i àvies del Centre de dia Arian gaudint un any més d’una diada molt especial. Al matí es va fer entrega de les roses a tots els usuaris i a la tarda es va fer la visita a la plaça de Cal Font on van aflorar emocions, records de joventut i maduresa. Vam tancar la jornada compartint un refrigeri tots plegats en una de les terrasses de la plaça. En resum, una diada molt especial que no hagués estat possible sense l’esforç dels treballadors, voluntaris i familiars, que en un dia tant significat el van voler compartir amb tots nosaltres.

Centre de Dia Mar i Cel

El Centre de Dia Mar i Cel de Piera enguany ha tornat a fer una jornada de Sant Jordi intergeneracional entre avis i nens. Ha rebut la visita de l’Escola Bressol “El Gall Mullat” de Piera. Els més menuts han cantat vàries cançons i tots plegats hem fet un mural amb les seves mans dibuixades. Petits i grans han gaudit molt de l’activitat. En finalitzar, ens han fet entrega d’uns quadres fets per a ells, que han encantat als nostres avis. Els esperem el proper any!

Hospital de Dia Sant Jordi, ViuB1 i ViuB2

Sant Jordi 2015 - Exposició escacs al ViuB2La diada de Sant Jordi d’aquest any s’ha celebrat a l’Hospital de Dia Sant Jordi i als pisos ViuB1 i ViuB2, que han comptat amb la presència del Marc Castells, alcalde i president del CSSI, que ha entregat les roses als usuaris i residents, acompanyat de Jordi Ferrer, gerent del CSSI, i Maria Àngels Riba, directora tècnica del CSSI.

Amb motiu de la diada, a la biblioteca de l’edifici ViuB2 s’ha inaugurat una exposició de jocs d’escacs de múltiples procedències, realitzada pel Sr Josep Morales.

Vegeu fotos de les diverses activitats als següents àlbums de Flickr:

– Sant Jordi 2015 a la Residència i Centre de dia Pare Vilaseca
– Sant Jordi 2015 a l’Arian
– Sant Jordi 2015 al Centre de Dia Mar i Cel
– Sant Jordi 2015 a l’Hospital de Dia
– Sant Jordi 2015 al ViuB1
– Sant Jordi 2015 al ViuB2

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor