Notícies

El Consorci Sociosanitari d’Igualada estrena nou vehicle adaptat per al transport dels usuaris i usuàries

24 febrer 2011

El Consorci Sociosanitari d’Igualada disposa d’un nou vehicle adaptat per al transport dels usuaris i usuàries. La nova furgoneta té una capacitat de 8 places, més la del conductor, i està totalment adaptada per a l’accés de persones amb mobilitat reduïda i persones que usen cadira de rodes.

L’adquisició d’aquest nou vehicle ha estat possible gràcies a un ajut de 35.000 euros que l’Obra Social de Caja Madrid ha concedit al Consorci. Amb aquesta nova adquisició el Consorci Sociosanitari d’Igualada amplia la seva flota de vehicles adaptats i en l’actualitat ja en disposa de 5. Amb aquests vehicles el CSSI facilita el trasllat dels usuaris i usuàries des del propi domicili fins als centres assistencials, i a la inversa. Amb l’entrada en funcionament de la nova furgoneta el Consorci aconsegueix ampliar el nombre de places de transport adaptat i, d’aquesta manera, incrementa i millora els serveis que ofereix a la gent gran i les persones amb dependència.

D’altra banda, Caja Madrid també col•labora amb el Consorci Sociosanitari d’Igualada en el finançament dels 71 nous pisos de lloguer amb serveis que està construint a l’avinguda Gaudí. L’entitat financera ha concedit al CSSI un préstec de 2.100.000 euros per al finançament d’aquest complex residencial, que també compta amb un altre crèdit de 4.000.000 d’euros de l’Institut Català de Finances.

CSSI · Av. Gaudí, 26 · 08700 IGUALADA · Tel. 93 8045515 · Fax 93 8076560 · cssi@cssi.cat

Traductor